Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród w malinówkach

Ogród w malinówkach

LIDKA 20:17, 14 mar 2026

No to Marcin kawał roboty. Brawo

Że w foliaku sucho to nie dziwne ale u mie też sucho mimo gliny. Już kilka tyg nie padało. Mąż mi wodę na ogród odkęcił i jutro zasile i podleje te spóznione cebulę tulipków.

Dobrej niedzieli.
Marcin89 09:34, 15 mar 2026

LIDKA napisał(a)
No to Marcin kawał roboty. Brawo

Że w foliaku sucho to nie dziwne ale u mie też sucho mimo gliny. Już kilka tyg nie padało. Mąż mi wodę na ogród odkęcił i jutro zasile i podleje te spóznione cebulę tulipków.

Dobrej niedzieli.
Też już z wody korzystałem. Podlewałem nowe wiśnie i przesadzoną magnolię. Do tego rośliny wzdłuż gospodarczego, w tym sadzonki bluszczu. Jak nie popada, to trzeba będzie i thuje podlać.

No i jest dobra, leniwa niedziela
LIDKA 17:44, 15 mar 2026

Zmotywowała mnie i coś tam kliknąłam w ogrodzie.
Marcin89 18:07, 15 mar 2026

LIDKA napisał(a)
Zmotywowała mnie i coś tam kliknąłam w ogrodzie.
Byłem, widziałem Zawsze zapomnę coś napisać, żeby był ślad odwiedzin.

Ja dziś tylko powbijałem lampki solarne i poprawiłem mocowanie maty do płotu, bo wiatr ją ponadrywał.

Widziałem na jakimś profilu fb , że we Wrocławiu magnolie już w kolorowych pąkach. To dopiero szok.
mrokasia 18:40, 15 mar 2026

No no no, nieźle popracowane . A że coś musi poczekać bo wskakuje coś innego - normalka.
Za to sałaty już rosną .
Marcin89 19:22, 15 mar 2026

mrokasia napisał(a)
No no no, nieźle popracowane . A że coś musi poczekać bo wskakuje coś innego - normalka.
Za to sałaty już rosną .
Jutro muszę zrobić plan na ten tydzień i sobotę. Żeby to jakoś szło do przodu Wysiew pomidorów na pierwszy strzał.

No sałata może rośnie, ale będą chłodne noce.
Kordina 13:52, 16 mar 2026

Marcin89 napisał(a)
...

No i jest dobra, leniwa niedziela

Ja kontynuuję i na poniedziałek (tak mam dobrze ) a pogoda mnie nie nastraja energetycznie, buro i ponuro i siąpi jakaś wilgoć z góry...Muszę jakiś protest do góry napisać
Marcin89 16:08, 16 mar 2026

Kordina napisał(a)

Ja kontynuuję i na poniedziałek (tak mam dobrze ) a pogoda mnie nie nastraja energetycznie, buro i ponuro i siąpi jakaś wilgoć z góry...Muszę jakiś protest do góry napisać
Akurat deszcz potrzebny, więc wyjątkowo mi nie przeszkadzał Ale brzydko się zrobiło.
Narsilia 19:49, 16 mar 2026

Wow dzieje się u Ciebie tyle planów ale i widać że działasz wg planu aby wszystko było zrealizowane no i pięknieje po prostu ogród
Wiolka5_7 21:15, 16 mar 2026

Marcin89 napisał(a)
A z dobrych wiadomości, wstępnie zaakceptowana śś Lamarcka między tarasami. Zapomniałem oczywiście o samych jeżówkach, czy hortensji bukietowej. Jodła, czy klon też mi średnio leżą.To za sprawą wizualizacji od AI

Piękny widok też mam Śś blisko domu,obok tarasu nawet i podoba mi się w tym miejscu

Sporo pracy zrobiłeś pracusiu ma się ochłodzić to wegetacją przystopuje i zdążysz
Mi zostało odkurzanie z brudnych robót

Pozdrawiam!