Makao
11:37, 23 maj 2025

Mam straszne zaległości w ogrodzie i warzywach bo od dwóch tygodni ogarniam zakup tego domu na wsi. W przyszłym tygodniu pierwsza wizyta u notariusza. Ta sprawa nas wykończy i finansowo i psychicznie. Jestem kłębkiem nerwów a mojemu mężowi z tego stresu tak się mięśnie pleców pospinały i nóg że ledwo chodzi. Wczoraj miał robioną akupunkturę bo twarde mięśnie jak skała ma. Do tego solidny masaż. Nie spodziewałam się tylu problemów po drodze i jeszcze nie wiadomo jak się zakończy.
Maj Gat a ja jeszcze postanowiłam na kolejne studia dzienne iść
bo te moje magisterski ekonomiczne to ja mogę sobie wsadzić w dooooope
po takiej przerwie na wychowywanie dzieci
. Jak je skończę będę mieć 49 lat 
ale przynajmniej będę na bieżąco z tematem
kompletnie odmiennym od ekonomii. Strasznie dużo wkuwania mnie czeka a nie wiem jak w tym wieku mój mózg jeszcze sobie z tym poradzi.
Trzymajcie kciuki bo wyniki kwalifikacyjne 30 lipca. Nie wiem czy się dostanę bo matura moja stara i bez angielskiego.
Maj Gat a ja jeszcze postanowiłam na kolejne studia dzienne iść

Trzymajcie kciuki bo wyniki kwalifikacyjne 30 lipca. Nie wiem czy się dostanę bo matura moja stara i bez angielskiego.