TAR
12:56, 28 lut 2024

Noo, troszke mnie sponiewieralo, pod koniec listopada, wciaz oddechowo nie moge dojsc do siebie, strasznie sie mecze. Lekarz mowi, ze to kwestia czasu. Ale cwicze oodechy, jezdze na rowerku stacjonarnym choc zmuszam sie do tego, nie lubie
Przebisniegi nie chca mi rosnac w zadnym z moich ogrodow, nie wiem czemu, z wielkiej przeflancowanej kępki ostały mi sie 3 szt. Tydzien temu byla 1 szt. wiec jest progres
krokusy, puszkinie, cebulice, ranniki - tak planuje, po prostu nie zdazylam jesienia zakupic
Mam tez juz jako takie pojecie po jednym sezonie co sie dzieje na moich rabatach, gdzie za sucho a gdzie woda stoi. Bede mogla je pozmieniac pod tym katem jesli chodzi o rosliny.

Przebisniegi nie chca mi rosnac w zadnym z moich ogrodow, nie wiem czemu, z wielkiej przeflancowanej kępki ostały mi sie 3 szt. Tydzien temu byla 1 szt. wiec jest progres

Mam tez juz jako takie pojecie po jednym sezonie co sie dzieje na moich rabatach, gdzie za sucho a gdzie woda stoi. Bede mogla je pozmieniac pod tym katem jesli chodzi o rosliny.