Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

sylwia_slomc... 12:27, 29 sty 2024

Życzę szybkiego powrotu do formy. Ja dopiero wychodzę na jaką taką prostą, a to już trzy miesiące po chorobie.
TAR 13:17, 29 sty 2024

Dzieki Sylwia, u mnie 2,5 miesiaca, wspomagam sie witaminowo, zielone soki, jem teraz głownie ryby i warzywa. Po chorobie chyba mam niedosyt ryb, jadlabym codziennie. Zawsze lubilam rybke ale teraz to juz przesada

Tak dzisiaj poskakalam po watkach i moze tez zrobie sobie jakies zakupy przedsprzedażowe, kilka roslinek typu rdesty, zawilce moze jakies inne bylinki. Ale nie za duzo. Żadnych drzewek nie planuje, zostały mi jeszcze do posadzenia jesienne szalenstwa w postaci klonow palmowych, sosen (jakbym ich malo miala w ogrodzie), cyprysikow i kilku innych

Dzis za oknem takie słonce, ze az sie chce wyjsc do ogrodu.
Agatorek 20:30, 29 sty 2024

Koniecznie musisz się wykurować. No bo kto za Ciebie skończy ogród?

Żartuję oczywiście. Zdrowie najważniejsze.

Dużo bym dała za jakieś chociaż jedno wielkie drzewo u siebie , sąsiedztwo masz cudne!
Magara 21:33, 30 sty 2024

TAR, zdrówka
Przyjdzie wiosna, wrócą chęci, a z nimi i siły
April 11:44, 19 lut 2024

No pora się budzić Dziewczyno Chociaż fotki z ptaszkami pokaż
TAR 13:06, 19 lut 2024

mam tylko dzieciola, chociaz inne tez lataja. przyuwazylam kilka pełzaczy, diably sa tak szybkie ze jak ide po aparat i otwieram okno juz ich nie ma.
dzis rano jadac do pracy widzialam lezaca sarne na polu. chyba wilki ja dopadly, bo mysliwy by nie zostawil a za daleko lezala zeby auto ja walnelo. Uczte juz czarne zaczely. Widzialam raz tylko jednego wilczka u wodopoju u nas, wtedy wole bialasow nie puszczac.

Pani dzieciołowa duża

Basieksp 18:28, 19 lut 2024

No popatrz, wilka na wolności jeszcze nigdy nie widziałam, chociaż były u nas w okolicy jakieś ataki wilków na daniele. Ale ja zawsze się zastanawiam, czy to napewno był atak wilków. Chociaż napewno są one w naszych stronach. No a bialaski, to musisz wyjątkowo, w takiej sytuacji pilnować.
Margo2 21:45, 27 lut 2024

Tarciu, a jakieś zdjęcia wiosenne z ogrodu?
Na pewno już sporo kwitnie
TAR 10:44, 28 lut 2024

Musze rozczarowac, nic nie kwitnie, nie mam ani jednego krokusika, przebisniegi zanikly a ja co najwyzej moge u siebie pokazac zalane rabaty, na ktorych pewnie zaczne uprawiac ryz Ostatni rok poczawszy od ubieglej wiosny nas dobil opadami.

Jedyny plus, w bajorze jest wiecej wody i juz pływaja 2 kaczki Super sa, pogonia nawet myszołowa. Gniazduja juz 3 rok. W ubiegłym złozyły jajka w gałęziowej stercie.
Ewa777 11:43, 28 lut 2024

Nie wiedziałam, że chorowałaś. Bardzo współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Będziesz planowała posadzić w ogrodzie cebulowe? Krokusy i przebiśniegi pięknie będą wyglądały w Twoim leśnym ogrodzie.