Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

April 19:18, 27 lip 2024

Aniu, niesamowite te twoje zdjęcia. Wiem że robisz świetne kompozycje ale i fajnie potrafisz je potem uchwycić w obiektywie. Bardzo przyjemnie się ogląda.
Ja dzisiaj przesadziłam tego zdechłego mercedesa. Specjalnie dla niego dorobiłam brzuszek na jednej rabacie. Ciągle mam nadzieję że ruszy. Choć wyszedł z ziemi bez kopania. Nie tworzy korzeni. Martwi mnie to.
UrsaMaior 19:26, 27 lip 2024

Same piękności pokazujesz! Ten dzwoneczek ścinaj, ja zostawiłam i w drugim sezonie się płożył, a w trzecim sezonie zrobił się powyciągany i nieładny.
Makao 20:55, 27 lip 2024

Pięknie Aniu. Masz masę cudowności

Dziękowałam Ci za życzenia u siebie i składałam u siebie Tobie ale chyba nie odczytałaś ich więc powtarzam
Wszystkiego najlepszego Aniu
Wafel 21:04, 27 lip 2024

Tarciu, dopiero zajarzyłam, że masz Ania na imię w takim razie i Tobie zostawiam serdeczności, choć nieco spóźnione - zdrowia, uśmiechu i radości życzę
TAR 21:43, 27 lip 2024

April napisał(a)
Aniu, niesamowite te twoje zdjęcia. Wiem że robisz świetne kompozycje ale i fajnie potrafisz je potem uchwycić w obiektywie. Bardzo przyjemnie się ogląda.
Ja dzisiaj przesadziłam tego zdechłego mercedesa. Specjalnie dla niego dorobiłam brzuszek na jednej rabacie. Ciągle mam nadzieję że ruszy. Choć wyszedł z ziemi bez kopania. Nie tworzy korzeni. Martwi mnie to.

Cieszy bardzo, ze sie podoba. Ale zmartwilas mnie tym mercedesem. Korzen jest mniejszy niz kiedy sadzilas? Przez rok powinien juz ladnie sie zbudowac.Jestem ciekawa co wyjdzi.
U mnie w nowej rabacie buszuje kret i nornica, wszystko wysadzone wisialo w powietrzu, Dzis udeptywalam. Musze sie postara o plastikowe butelki i powsadzac pręty, bo mi wszystko zdemoluja.
Tym bardziej, ze ma byc tam sadzony moj nowy dereń Controversa Variegata

tu mam na niego fajna miejscowke, ładnie wypelni luke:

TAR 22:08, 27 lip 2024

UrsaMaior napisał(a)
Same piękności pokazujesz! Ten dzwoneczek ścinaj, ja zostawiłam i w drugim sezonie się płożył, a w trzecim sezonie zrobił się powyciągany i nieładny.

Pieknosci wreszcie po roku sie pokazuja. Dzis oprocz porzadkow posadzilam tez ostrożki serii Higlander: Sweet Sensations, Flamenco, Bolero, Crystal Delight, Moonlight i wyniosłą La Boheme, plus 3 małe jodełki balsamiczne i 2 lebiodki Bellisime i Dingle Fairy. I udalo mi sie w zamian czysccow welnistych posadzic odratowanego Osakazuki i klonika Extravaganza - boszszsz jaki on jest piekny.

Wiecie jak ciezko pozbyc sie z rabaty czyśćca? Myalalam, ze płuca wypluje. Wykopałam tez z frontowej wszystkie ożanki i pysznogłowki. Ożankami podzielilam sie z sasiadka. Reszta pojdzie na rabate sucha. Mam tyle siewek, ze pewnie jeszcze nie raz trzeba bedzie porzadek zrobic.
Klon ussuryjski strasznie ma zagrzybione liscie, jutro jak deszcze sie skoncza psiukne na grzyba.

Makao napisał(a)
Pięknie Aniu. Masz masę cudowności

Dziękowałam Ci za życzenia u siebie i składałam u siebie Tobie ale chyba nie odczytałaś ich więc powtarzam
Wszystkiego najlepszego Aniu

Dziekuje za życzenia, dzien byl bardzo mily, glownie dlatego, ze piateczek a dzis wymyslilam ze bede jeszcze tetrisy robic na lewej tarasowej. Bede przesadzac judaszowca Forest Pansy a co za tym idzie wszystko inne tez zostanie zmienione. Potrzebuje cos zrobic z dereniem Milky Way i jedna kalina. Holender, za szybko mi wszystko rosnie. Musze wywalic tez stamtad bergenie bo dogorywaja w sloncu. No i w ogole zmeinic, bo mi sie nie podoba. Za szybko ja robilam i za szybko chcialam miec pelno. Teraz przemysle wszystko lepiej.

Wafel napisał(a)
Tarciu, dopiero zajarzyłam, że masz Ania na imię w takim razie i Tobie zostawiam serdeczności, choć nieco spóźnione - zdrowia, uśmiechu i radości życzę

Asiu, dziekuje bardzo
Makao 22:15, 27 lip 2024

To chyba dobrze że wszystko szybko rośnie.
Szybko efekt osiągniesz
Helen 08:22, 29 lip 2024

TAR napisał(a)

Tez zaluje. A dokad sie wybierasz?

Duszniki Zdrój na cztery nocki
Agatorek 20:40, 29 lip 2024

Piękne fotki . Zresztą, jak jest ładny ogród, to niby jakie mogą być?
TAR 13:01, 05 sie 2024

Wczoraj troche porobilam ale jakos tak od niechcenia. Stracilam pare. No i oczywiscie po poludniu popadalo wiec z siedzenia na tarasie nici. Za to sobotnia noc byla super
Niebo mrugalo a swierszcze graly