Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

TAR 22:31, 31 lip 2025

Od kwietnia mam przewlekla angine. Odpuscila na 3 tygodnie. I znowu. Antybiotykow juz nie biore. Od listopada ciagle mam infekcje. Jestem juz tym zmeczona.

Lucy u mnie zaczyna sie od uszu. Jak zamokle i przewieje to wtedy gardlo mi siada. W sobote bylam u fryzjera i wtedy sie zaczelo. Teraz juz bede brala silikonowe stoperki.
Judith 22:57, 31 lip 2025

TARcia, znów… Zdrowiej, kochana, te anginy wykańczające są. Przesyłam uściski!
Ewa777 23:12, 31 lip 2025

Tarcia zdrówka życzę

U mnie tez jeżyk tupta. Raz nawet widziałam go w ciagu dnia. Ułozył sie na końcu rabaty na słoneczku Oczywoscie w krzaczorach.
Basieksp 23:31, 31 lip 2025

Zdrówka życzę Choróbska potrafią wymęczyć, fizycznie i psychicznie. Trzymaj się i uważaj na te przewiewy.
Agatorek 23:52, 31 lip 2025

mrokasia napisał(a)
No wiesz, angina? W lipcu???!!!
Antybiotyk bierzesz?

W mojej poprzedniej pracy zawsze chorowałam latem, po prostu tak reagowałam na klimę włączoną non stop przez 8 godzin .

Tarciu, dużo zdrówka ❤️
Miskantowo 08:04, 01 sie 2025

TAR napisał(a)
Od kwietnia mam przewlekla angine. Odpuscila na 3 tygodnie. I znowu. Antybiotykow juz nie biore. Od listopada ciagle mam infekcje. Jestem juz tym zmeczona.

Lucy u mnie zaczyna sie od uszu. Jak zamokle i przewieje to wtedy gardlo mi siada. W sobote bylam u fryzjera i wtedy sie zaczelo. Teraz juz bede brala silikonowe stoperki.

Tarciu, a robiłas posiew?
Może trzeba na to jakiś dedykowany antybiotyk?
Paskudnie, ze tak nawraca to dranstwo.
TAR 09:25, 01 sie 2025

Dzieki dziewczyny, żadnych antybiotykow, ja od kwietnia 3 serie wzielam, organizm juz nie chce. Poki tego badziewia nie bralam bylo ok. Musze sie zregenerowac, czytalam ze po antybiotykach organizm potrzebuje kilku miesiecy by dojsc do siebie.
Ide za chwile na urlop planuje sie byczyc, odpoczywac i nie stresowac. Wylaczam telefon pracowy i bajo bongo

Aga
, fakt klima swoje robi. Szczegolnie ta w aucie.

Ewciu, super ze masz jeżyka, pewnie miseczka z woda wystawiona?

Jaka pogoda dzisiaj u Was, u nas słoneczko i dosc ciepło, popracowalabym z przyjemnoscia w ogrodzie. Mam nadzieje, ze zapowiadane burze nas ominą z daleka. Oczywiscie maja byc dokladnie wtedy kiedy zaczyna sie weekend
Polon 09:59, 01 sie 2025

Uuuu, angina, współczuję , to dość niebezpieczne draństwo, ale rest urlopowy na pewno poprawi samopoczucie

Ciepełka życzę
Miskantowo 13:02, 01 sie 2025

TAR napisał(a)
Dzieki dziewczyny, żadnych antybiotykow, ja od kwietnia 3 serie wzielam, organizm juz nie chce. Poki tego badziewia nie bralam bylo ok.

Zawsze mi się wydawalo, ze anginy bez antybiotyku nie da się wybić ale nie jestem specjalnie doswiadczona.
Zdrowka Tarciu.

Roocika 14:21, 01 sie 2025

Też życzę zdrówka. Mówią, że angina lubi właśnie się przypałętać latem.