Aga, a u mnie mówi się na grubosza drzewko szczęścia. Mam dwa, żeby mi go nie zabrakło. Ale szczerze, nie wierzę w talizmany przynoszące szczęście czy też odbierające je.
A mi się u Was też podoba! A jak już zrobicie ogród, to będę strasznie zazdraszczać!
Pogodynka, he he, jak podołam to co mi tam. Większość frontów od zachodu idzie. Mam radary jeszcze dalej na zachodzie. Siostra w Irlandii siedzi i też nam czasem opowiada co u niej na niebie, ale stamtąd całe szczęście nie wszystko dochodzi. Ale jak kuzynka z Niemiec zadzwoni i mówi, że pada, to u nas musi też za dwa dni, nie ma mocnych na to.
Aga, znowu stworzyłaś nowe słówko - Ogrodowiskostan
Strasznie duzą pracę wykonałas w tym roku. Fajnie że miałas do pomocy Magnolie.Pięknie to wszystko wygląda i super pomysły były . Pozdrawiam serdecznie.
No bo w zasadzie to powinnam gratulacje złożyć wątkowi, bo to wątek ma roczek
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Poszłam szukać rabatki i zaczęłam od pierwszej strony
Piękna ta rabatka, ale Ty masz hektary jakieś
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.