Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

agniecha973 20:37, 22 lis 2012

Dasiu, my chyba też około 2005 roku, ale nasz po roku zaczął szwankować z tymi klapkami. U nas paznokieć już wie, że musi pomóc rozchylić. My myśleliśmy, że to po wakacjach jakieś ziarenko piasku go zablokowało, ale M rozebrał, wyczyścił, podziałało 2 tyg. i od nowa. Wiesz jak ja się uśmiałam jak niedawno przeczytałam, że ten typ tak ma. Niepotrzebnie zaniżyłam na te kilka lat samoocenę związaną z dbałością o sprzęt
Mala_Mi 00:28, 23 lis 2012

agniecha973 napisał(a)

No, ale przecież Aga jak kupisz lustrzankę to ten kompakcik, który masz Ci zostanie - na sytuacje typu zwiedzanie itd. Nie ma aparatu dobrego na absolutnie każdą okazję.

Niby tak, ale jak już kupię nowy i lepszy, to chciałabym go zabrać i na wakacje i na zwiedzanie, ale żeby szyi nie urwał
Ewo, a Ty czym pstrykasz? Ja ostatni robię wywiady o aparatach z ludźmi na pw

Niestety mój M zawsze wybiera aparaty.. i też lubi mieć dobre w stosunku cena do jakości...
Ale przypomniała mi się sytuacja, jak przyjechała do mnie koleżanka ze Lwowa (a było to oj kupę lat temu... coś koło 20).. i chciała kupić sobie aparat..... w zasadzie co by był do wszystkiego i na całe życie.... nie dało się wytłumaczyć, że się tak nie da... po pertraktacjach doszło, że fajnie jak wytrzyma pół życia
Cholercia chyba się starzeję ,bo coraz częściej z sentymentem wspominam stare dobre czasy... a może to tylko dni świstaka (pojęcie zaczerpnięte od Konstancji, chociaż każdy wie co to dzień świstaka...)
agniecha973 13:56, 23 lis 2012

No właśnie, niech wystarczy na pół życia, będę zadowolona

U nas piękny dzień, rano chłodno, przymrozek, a teraz ślicznie, ciepło, słoneczko grzeje. Aż żal, że za kilka godzin będzie ciemno. Idę plewić.
agniecha973 19:48, 23 lis 2012

Jedno z nieostrych zdj. które lubię

ewalm 19:56, 23 lis 2012

Ładne, i to wcześniejsze EwyG też fajne.
agniecha973 20:01, 23 lis 2012

Ewa niezawodnie mnie odwiedza. Dzięki. Wczoraj późną nocą zaglądałam jak wstawiałaś zdj. ale nie miałam mocy pisać.
ogrod_Jadzi 20:04, 23 lis 2012

Witam nie jestes sama z tym plewieniem ja dzisiaj tez plewilam i sama sie dziwilam ze o tej porze roku ale coz trzeba wykorzystac piekna jesien .Pozdrawiam.
ewalm 20:07, 23 lis 2012

agniecha973 napisał(a)
Ewa niezawodnie mnie odwiedza. Dzięki. Wczoraj późną nocą zaglądałam jak wstawiałaś zdj. ale nie miałam mocy pisać.

I owszem. Lubię wątek ,więc odwiedzam

Co do moich zdjęć w wielkich ilościach, to liczę na to że wypełnią mi kiedyś wieczory.
agniecha973 20:13, 23 lis 2012

Jadzia, witaj Pogoda niesamowita dziś była, ale chyba już sobie poszła. Może jutro dalej do centrali dojdzie Plewi się średnio, ziemia się klei, bo rozmarza i mokra jest.
Masz swój wątek?

Ewo, miło mi. Czasem szukam jakiegoś zdj. i szukanie przemienia się w oglądanie. Fajnie teraz z cyfrówkami. Nie to co kiedyś - 36 klatek i każda zagadką
Marlenaa 20:23, 23 lis 2012

Wpadłam w odwiedziny. Zazdroszczę wam pięknej pogody u mnie szaro i ponuro Kolejne dni bez zmian i jeszcze deszcz dojdzie.
Pozdrawiam.