Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

Olasta 18:24, 16 gru 2012

Witam wszystkich,
Korzystając z Twojego ogrodu przywitam się na forum, mogę?
Chyba jesteśmy sąsiadkami. Mój ogród niestety nie nadaje się do pokazywania na razie , ale może wiosną?
Ciekawa jestem gdzie zaopatrujesz się w rośliny? Mam wrażenie że starsznie w naszej okolicy biednie w tym temacie.
Piękne zdjęcia ptaszków.
agniecha973 20:37, 16 gru 2012

Myszołów się z nami zaprzyjaźnił. Dziś też przyleciał. Zobaczcie gdzie usiadł - na końcu boiska. Kto wypatrzy?

A tu nagroda dla fotografa za cierpliwość

popcorn 20:52, 16 gru 2012

Niesamowite fotki Piękny ptak
pozdrawiam!
agniecha973 20:57, 16 gru 2012

Marto, biegnę poczytać życzenia. Czuję się wzmocniona.

Kasiu, cena jednostkowa nieduża, ale jak zliczyć całą zimę to trochę wyjdzie.

agniecha973 21:06, 16 gru 2012

Olasta napisał(a)
Witam wszystkich,
Korzystając z Twojego ogrodu przywitam się na forum, mogę?
Chyba jesteśmy sąsiadkami. Mój ogród niestety nie nadaje się do pokazywania na razie , ale może wiosną?
Ciekawa jestem gdzie zaopatrujesz się w rośliny? Mam wrażenie że starsznie w naszej okolicy biednie w tym temacie.
Piękne zdjęcia ptaszków.

Witaj Olu. Pewnie, że możesz. No nie da się ukryć, że blisko nam do siebie. Mój ogród też nie za bardzo pokazowy jeszcze, ale co tam, już się przyzwyczaiłam, że u innych zawsze ładniej. Zobaczysz,że na wiosnę znajdziesz kilka kątków i będziesz chciała je pokazać.

Z roślinami kłopot. Jest niezłe centrum w Pisarzowicach i w Trójcy. Pewnie obydwa znasz. Pozdrawiam.
Bogdzia 21:11, 16 gru 2012

Aga ale zdjecie to w locie. Podziwiam. Ostatnio co do Ciebie wejdę to tylko podziwiam . Serdeczne pozdrówka.
kasik778 21:15, 16 gru 2012

i ja podziwiam zdjęcie myszołowa, u mnie raczej to takich ptaków nie spotkam, zostają do focenia sikorki i wróble
agniecha973 21:22, 16 gru 2012

Karolina, Bogdzia, Kasia, dziękuję. Dla mnie to zdj. jest samo w sobie wielką nagrodą. Bardzo mi się podoba, choć pewnie wiele osób znajdzie w nim sporo wad.
Bogdzia 21:25, 16 gru 2012

agniecha973 napisał(a)
Karolina, Bogdzia, Kasia, dziękuję. Dla mnie to zdj. jest samo w sobie wielką nagrodą. Bardzo mi się podoba, choć pewnie wiele osób znajdzie w nim sporo wad.

Wady techniczne pewnie są ale jeśli ktoś miałby krytykowac to niech sam zrobi tak z,,z ręki" , bez przygotowań w postaci namiotów , przynęt i przy takim świetle jak jest teraz. Myślę że i zawodowiec w tych warunkach mialby duży problem .Brawo Aga , super to zrobiłaś.

Aga daj te zdjecia do wątku o ptakach bo tam jeszcze myszołowa nie było.
Olasta 22:18, 16 gru 2012

agniecha973 napisał(a)

Z roślinami kłopot. Jest niezłe centrum w Pisarzowicach i w Trójcy. Pewnie obydwa znasz. Pozdrawiam.

No tak znam, w Pisarzowicach w miare, ale mały wybór. A do tego centrum w Trójcy to mam wyjątkowego pecha, co tam kupie to usycha . Sprowadziłam się tu pare lat temu i nie znam wszystkich kątów, miałam nadzieje na jakieś nowe miejsca. No cóż pozostają nam zakupy w necie.