Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Zaglądam.... widzę historię z psami i gnojówką... leże ze śmiechu..... i mój M też
Czytam o zdolnościach kulinarnych Magnolii i też leże ze śmiechu.... bo nasz poziom kulinarny jest zbliżony... tylko ja córki nie mam.... niech by i te rajstopy kradła.. nawet bym jej sama oddała.. a tak tylko M robi jajecznicę i jajka na miękko... a ja właśnie nastawiłam żurek.. lecę go wyłączyć i cofam by ukraść przepis.....
Ależ fota..... niesamowita.... nawet podniebną ławkę przebiła..
A jak chcesz deszczu to ci wyślę kurierem i nawet sama zapłacę.. woda z oczka sie wylewa.... chyba trzeba będzie uruchomić pompę, bo mi ogród zaleje
Moje porzeczki i agrest na pniu, krzywe jak nie wiem co, ale pięknie owocują .. i o to chodzi. Agrest ma pędy prawie do ziemi 3 porzeczki wykopałam w zeszłym roku i stały takie do zeszłego tygodnia... i gupie nawet trochę owoców będą miały.. miałam wyrzucić, ale sie zlitowaliśmy nad nimi. jak takie zajadłe. I znów zamiast pysznego agrestu będę mieć porzeczki..
Czytam o ulubionym napoju gaszącym pragnienie piesków
O magnoliowej odnóżce co piecze tarty ( dzięki czemu sama Magnolia jeszcze funkcjonuje) i kradnie rajstopy
Oj wesoło tu!
Moi chłopcy co najwyżej zrobią mi jajecznicę na szczypiorku i herbatę
A do takiego spodu tarty to wszystko mozna dodac chyba, myślę, że z z brokułami (reszta składników taka sama ) tez byłaby dobra. Brokuł i feta to też dobry mariaż!