Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » U Polon

U Polon

LIDKA 16:47, 02 kwi 2026

Najmniejsza to rauraif. Największa to everillo a pomiędzy vanilla ice.

Gosia niech dobrze rosną.
Juzia 17:06, 02 kwi 2026

Jest z czego dzielić
Eupraksja 22:39, 02 kwi 2026

Ha, ja też z tych co się bardzo "duszą" wczesną wiosną Chociaż faktycznie można się też naciąć, a czasem nawet sprzedający niewinny, bo też z różnych stron kraju przecież wysyłają. Ja myślę, że to jest ok, jeśli o tak wczesnej porze, jeśli rośliny jeszcze nie ruszyły, cena jest za to okazyjna.
Ja teraz kupuję dużo kopanych bylin z gruntu, teraz świeżo fiołki po 1 zł za sztukę, a jeszcze ten sprzedający dorzuca zawsze parę sztuk ponad zamówienie. Trochę zmarnowane po podróży i w pierwszym sezonie zakładam, że nie będą jeszcze ozdobą, ale za taką cenę to nawet mogę je podhodować ten rok w odleglejszych miejscach.
Polon 07:33, 03 kwi 2026

Wczoraj jeszcze połaziłam poprzymierzać gdzie i jak wkomponować trawki, przekopałam kolejny m2 pod rabatę i uznałam, że tyle ogrodowania przed świętami musi mi wystarczyć.

Od dzisiaj do poniedziałku Wielkanoc

Miłego świętowania dla wszystkich ♥️
LIDKA 09:16, 03 kwi 2026

Gosia ja jeszcze 2 dni do pracy a potem 2 dni odpocZynku. Garowo nie mam spiny więc luzik. Zakupy i część gatków ogarnie M. Ładnej pogody i rodzinnych świąt.