Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe marzenie Mrokasi cz. II

Ogrodowe marzenie Mrokasi cz. II

Iwonka 20:08, 10 kwi 2025

Ależ foty z rana!!! Bossssko jest Kasia
Front po remoncie rewelka, nowoczesny ale nie minimalistyczny, ślicznie masz. Trzymam kciuki za tuje.
Moje przesadzane 2 lata temu za bardzo przycięłam z szerokości, straszą teraz.
Marcin89 20:33, 10 kwi 2025

Bardzo fajnie wygląda ta rabata przed domem, udana kompozycja
ajka 21:13, 10 kwi 2025

Kasiu dużo masz tych kosodrzewin. Ja chyba sobie dokupię. Bardzo je lubię, może gdzieś na nową rabatę?
Magara 22:34, 10 kwi 2025

Poranne foty optymistyczne bardzo Od niedzieli ma być cieplej, przynajmniej u nas
April 08:31, 11 kwi 2025

Fajne takie fotki z rana
Ja dopiero od dwóch dni mam w miarę widno jak wychodzę do pracy
Nie mogę się doczekać ciepłego weekendu. Lista prac przyprawia mnie o palpitację
Mój eMuś wywalił słoik z sałatką szwedzką na podłogę... parę godzin mi zajęło sprzątnięcie tego co rozmazał po całym domu. Ostrzegam, słodkie to, marzące, lepiące, trudne do usunięcia. Dziś bolą mnie kolana i mam zakwasy w tylnej części ciała
MartaCho 08:37, 11 kwi 2025

Oj, i jak tu się zebrać do pracy, jak wokół domu tak pięknie i przyjemnie? Fajne poranne foty.
Też liczę na obiecaną pogodę w weekend, też u nas dziś straszliwie zimno. Żeby tak jeszcze choć troszkę dziś popadało, to byłaby pełnia szczęścia
mrokasia 12:52, 11 kwi 2025

Iwonka napisał(a)
Ależ foty z rana!!! Bossssko jest Kasia
Front po remoncie rewelka, nowoczesny ale nie minimalistyczny, ślicznie masz. Trzymam kciuki za tuje.
Moje przesadzane 2 lata temu za bardzo przycięłam z szerokości, straszą teraz.

Dziękuję kochana .
Bardzo lubię teraz wejście do domu. Jest o wiele wygodniejsze a front zyskał lepsze proporcje.
Tuje mam zamiar jeszcze dzisiaj nawieźć i solidnie podlać. Jutro planuję dodatkowo nawożenie dolistne. Może się uda je ogarnąć.
mrokasia 12:53, 11 kwi 2025

Marcin89 napisał(a)
Bardzo fajnie wygląda ta rabata przed domem, udana kompozycja

Dzięki .
mrokasia 12:56, 11 kwi 2025

ajka napisał(a)
Kasiu dużo masz tych kosodrzewin. Ja chyba sobie dokupię. Bardzo je lubię, może gdzieś na nową rabatę?

Sporo, faktycznie . Ale dobrze sobie radzą na tej rabacie i sprawiają, że rabata nie jest pusta o żadnej porze roku. Ja w zeszłym sezonie wsadziłam 3 sztuki na mini rabatce pod domem przy drzwiach kuchennych. Jak masz miejsce to sadź .
mrokasia 12:59, 11 kwi 2025

Magara napisał(a)
Poranne foty optymistyczne bardzo Od niedzieli ma być cieplej, przynajmniej u nas

Już dzisiaj jest cieplej chociaż pada, z czego niezmiernie się cieszę. Właśnie wróciłam do domu - skorzystałam z tego deszczu i poleciałam w płaszczu przeciwdeszczowym rozsypać nawóz na trawniku .