Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w cieniu brzozy

Ogród w cieniu brzozy

Tusiala 12:23, 15 maj 2014

Nie mam świeżego zdjęcia glicynii ale wcale taka młoda nie jest. Ma ze sześć lat i z 5 metrów. Co prawda dwa lata temu mocno ją ciachłam bo robiliśmy elewację i przeszkadzała. Ale szybko nadrobiła. Jej zadaniem jest się piąć po pręcie metalowym aż na balkon. A jej gałęzie mają zwisać do dołu z poręczy i zachwycać kwieciem. A tu nic
jak zrobię fotę dam znaka
laurowisnia 13:06, 15 maj 2014

Marta, to może masz egzemplarz z nasionka i dlatego jeszcze nie kwitnie?

Mój pierwszy kwiatuszek różany i bardzo czerwony pąk na Giardinie.
Tusiala 11:34, 16 maj 2014

Agata kupiłam ją na targach ogrodniczych. Miała jakieś 120 cm ale nie pytałam czy z nasionka bo wtedy nie wiedziałam, że to ważne
Zdjęcia wrzuciłam.

Ale cudo czerwone uwielbiam, gdy liście są takie zdrowe i błyszczące
renatamama3 17:33, 16 maj 2014

Agatko,dzwoniłam z pytaniem róże będą ,już część wystawili ,najlepiej puścić do nich@ różami które się chce to podadzą ceny na@ ,no i nie wszystkie będą wystawiane w szkółce .pozdrawiam
Dorota123 21:24, 17 maj 2014

Chciałaś zobaczyć Agatko białą glicynię, w moim wątku jest w całej okazałości. Jak zobaczysz to skasuję zdjęcie.
laurowisnia 10:58, 18 maj 2014

Marto już byłam i widziałam.

Renato, ja już wiosenne zamówienie mam za sobą, teraz chcę pooglądać co mają i może coś mi wpadnie w oko. Pod koniec tygodnia by mi odpowiadało, nie wiem czy Tobie się śpieszy.

Doroto, no pięknie się prezentuje, ma bardzo długie kwiatostany, możliwe, że to glicynia kwiecista. Fotka może zostać, bardzo mi się podoba.
Mirella 11:06, 18 maj 2014

laurowisnia napisał(a)
Marta, to może masz egzemplarz z nasionka i dlatego jeszcze nie kwitnie?

Mój pierwszy kwiatuszek różany i bardzo czerwony pąk na Giardinie.

Agatko, śliczny widok tak bardzo pożądany
Kondzio 21:27, 27 maj 2014

Agatko dziekuje za miło spędzony czas i pokazania twojego przepieknego różano japońskiego ogrodu jestem pod jego urokiem hi hi hi
alinak 23:07, 27 maj 2014

Agatko wpadam podziękować za przemiłe towarzystwo i już piszę że mus spotkanie powtórzyć , bo gawędziło się baardzo interesująco ...jestem pod wrażeniem ogrodu i przypadł mi do serca jego sielski charakter ...nic nie ma tam na siłę , rośliny rosną mimo chodem ...jakby je natura tam rozrzuciła kamień w ogóle nie tworzy sztucznego środowiska , tylko ładnie współgra z otoczeniem ....róże i cienisty zakątek powalające ...aaaa i jeszcze ta koronkowa robinia przy tarasie ...bossska ...

fotek z twojego ogrodu u ciebie nie wkładam ....są u mnie ku pamięci ...

renatamama3 08:20, 28 maj 2014

Agatko,dzięki za mile spędzone przed południe i prezencik .Ogród masz cudny ,bardzo w moim klimacie.Teren trudny a tak pięknie wymyśliłaś ,te skarpy ,murki obsadzenia .pozdrawiam

ps.czy ten powojnik co Ci się pnie po murku to powojnik Carmencita ?