Pszczółko - chociaż kocham zimę ale tę ze śniegiem, to jednak najbardziej kocham ciepełko

i nieważne jaki kwatek, byle kwitło..o cyklamenach piszą, że trudno je utrzymać do następnego kwitnienia, ale pojechałam po karme dla ptaków...stały takie i kusiły. Skusilam sie na jednego, ale nie mogłam się zdecydować który i od słowa do słowa i w cenie praktycznie jednego kupiłam dwa.....
Bożenko - gość przyjechał i jest.. czytałyśmy sobie Twoje bajki na wątku o bajkach, bo tam jeszcze nie czytałam... przepraszam, ale nie wszędzie mam czas zajrzeć....a tam jest naprawdę co czytać. Teraz gość z M oglądają ptaki przez lornetkę..... przyszła pora drugiego śniadania..i jest co oglądać. Gość to pani biolog
Agnieszka - ja chyba z pracy wylecę przez ogrodowisko, pocieszm się, że jak już pierwsze zachłyśnięcie sie minie i przeczytam co miałam przeczytać to wrócę do pracy. Na razie jest to bardzo trudne..
Haniu - ja też chciałam kupić czerwoengo...ale już wykupili

więc wzięłam co było... na czerwonego też przyjdzie pora. Jak już zakwitł drugi raz to mogę sie skusić i na czerwonego. Pierwsza próba przetrzymania amarylisa skończyła się porażką. Cebulki są drogie, wiec bałam się eksperymentować z dwoma... Jak kupowałam to upustu mi nie dali, by w cenie jednej kupić dwie

Za to teraz jak na amaryliska patrzę, to ten kolor mi się kojarzy od razu z Danusią

Uwielbiam czerwony i żółty kolor kwiatów

Kocham wszystkei kolory...ale chyba czerwony i żółty najbardziej.
Dzięki wielkie za odwiedziny .... idę zobaczyć co mój gość wypatrzył nowego.... napewno wypatrzyła pikującego w nasze ptaszki jastrzębia .......
Mój kos już6 dzień urzęduje pod oknem, na chwilę odleciał i musiała przylecieć intruz, bo od razy ukradł jabłko i uciekł..... nasz nie zabiera, bo wie, że to jest jego.
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.