Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Milka 14:21, 07 lut 2012

Oj Aniu, Aniu odwiedzam cię często jak pisze Bogdzia, bo u ciebie i zwierzyniec, który lubię i ptactwo i piękny ogród, do tego w tak krótkim czasie tyle okazów zgromadzonych
tak więc będę sobie u ciebie po ścieżynach deptać
Bogdzia 14:27, 07 lut 2012

irena_milek napisał(a)
Oj Aniu, Aniu odwiedzam cię często jak pisze Bogdzia, bo u ciebie i zwierzyniec, który lubię i ptactwo i piękny ogród, do tego w tak krótkim czasie tyle okazów zgromadzonych
tak więc będę sobie u ciebie po ścieżynach deptać

A ja Tobie po piętach Irenko bo też wszystko muszę zobaczyc.
Mala_Mi 14:34, 07 lut 2012

A ja mam motywację ,by coś pokazać i podzieliś się swoja radościa z innymi ... bo tylko chyba najwięcej u mnie jest tej radości z ogrodu....
Eve 14:40, 07 lut 2012

Pokazuj Aniu pokazuj, wszyscy z przyjemnością oglądamy

Czuję jakiś nostalgiczny nastrój... Już niedługo wiosna, jak ruszysz do ogrodu, życie się uśmiechnie
malgocha1960 16:18, 07 lut 2012

Aniu,piękne kwieciste parapety,zazdraszczam pozytywnie,bo ja nie mam wyjątkowo ręki do kwiatów domowych.
Bogdzia 18:56, 07 lut 2012

asc napisał(a)
A ja mam motywację ,by coś pokazać i podzieliś się swoja radościa z innymi ... bo tylko chyba najwięcej u mnie jest tej radości z ogrodu....

To chyba wszyscy tak mamy a przynajmniej większośc. Dzieci urosły i poszły z domu a całą radością sa wnuki ( jak ktos ma) i ogród ( a ten każdy z nas ma).
marzena 23:31, 07 lut 2012

naprawdę bardzo piękne zdjęcia zrobiłaś ptakom
ja tez dzisiaj próbowałam, ale tak sobie mi wyszło...
AgnieszkaBK 00:06, 08 lut 2012

marzena napisał(a)
naprawdę bardzo piękne zdjęcia zrobiłaś ptakom
ja tez dzisiaj próbowałam, ale tak sobie mi wyszło...

Marzenko, ale ile innych, też świetnych Ci się udało Myślę,że to tylko kwestia czasu
Mala_Mi 07:51, 08 lut 2012

malgocha1960 napisał(a)
Aniu,piękne kwieciste parapety,zazdraszczam pozytywnie,bo ja nie mam wyjątkowo ręki do kwiatów domowych.

A ja mam za mało parapetów M. chciał zrobić dużo szerszy w pokoju i sie nie zgodziłam, a teraz buuuuu. Przynajmniej tu bym miała więcej miejsca..
Z drugiej strony może dobrze, bo zmuszona jestem do ograniczenia zbieractwa brakiem miejsca

Agnieszko i Marzenko
Zdjęcia jak zdjecia....jedne lepsze drugie gorsze. Ja tam się nie przejmuję, jak wyjdzie...dla mnie zdjęcia mają wartość sentymentalną... i nieostre nie przeszkadzają. Gdyby to była nasza praca ....to kiepskie zdjęcie o nas źle świadczy, ale my amatorzy Za to jak się uda coś cyknąć fajnie...to aż dusza śpiewa... A z robieniem ptaszków to jak z piosenką o króliczku......nie chodzi o to by złapać króliczka, lecz by gonić go Te sarenki były przecież super na fotce i pies na piwniczce ...
Kot alpinista też dobry
Bogdzia 08:10, 08 lut 2012

Masz rację Aniu, nie chodzi o super jakośc zdjec a o przyjemnośc że się udało je zrobic i o przyjrzenie sie spokojne ptakom na zdjęciach na co bez zdjec nie ma szans.Miłego dnia życzę.