Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Sebek 12:21, 18 cze 2012

Rzeczywiście strasznie wybiegnięte te hosty były...Ale w przyszłym roku pokażą jakie są piękne
monteverde 12:57, 18 cze 2012

Aniu napewno pokupowałaś wysokie odmiany,to stożek wzrostu im machnij jak piszesz,że już takie monstrum a czy te oczko będzie już w sierpniu? a w ogóle to dzisiaj się wstrzymaj z pracą bo u Ciebie podobnież straszny upał 32 st. ja też do domu przyszłam bo za gorąco
Mala_Mi 13:08, 18 cze 2012

monteverde napisał(a)
Aniu napewno pokupowałaś wysokie odmiany,to stożek wzrostu im machnij jak piszesz,że już takie monstrum a czy te oczko będzie już w sierpniu? a w ogóle to dzisiaj się wstrzymaj z pracą bo u Ciebie podobnież straszny upał 32 st. ja też do domu przyszłam bo za gorąco

Upał nieziemski....w cieniu 32 stopnie....
Chłopaki kopią dół..... własnie M uratował moje oczko wodne.... bo kazaliśmy zrobić schodki na rośliny..wiec wykopali schodki, a jak poszliśmy do roboty..a zostali sami....to zrobili na połowie ..zjeżdżalnie kasująs schodki...... grrrrrrr Na szczęscie reszty nie zdążyli......coś siejeszcze da uratowac.... Chcemy na sierpień uruchomić wodę..napewno bedzie nieskończone...... bo i czas i finanse nas chyba wstrzymają....
Tak było rano..teraz jest 3 razy głebiej i więcej....tyle, że po prawej nie ma już schodków tylko ostry skos...grrrrrr
Milka 13:09, 18 cze 2012

Ale będzie super!
Mala_Mi 13:10, 18 cze 2012

Wczoraj pojawił się nowy gatunek ptaka..... jeszcze nie wiemy co to... wszedł mi na taras.... blisko mnie....a ja nie miałam aparatu...buuuuuuuu

majkel0326 13:13, 18 cze 2012

Aniu,widzę,że u Ciebie praca wre mimo upału Ciekawa jestem Twojego oczka po ukończeniu.A o pomidory się nie martw,ja mam tylko 9 sztuk,a też już robią co chcą,straciłam panowanie nad nimi
justi 13:20, 18 cze 2012

asc napisał(a)
Napisałąm meila..z prośbą czym mam popryskać, aby uratowac hosty
A jak o hostachmówimy to wstawie moje dwie kępy..zdjęcie nocne... i chę taką mieć z tej chorej wokół katlapy...... ale chyba za mało zamówiłam.... nie mam ochoty czekać na efekt 5 lat..poza tym nie mam ochoty potem ich dzielić..... by zagęścić..posadzę przy korzeniach katalpy, a potem nieswskazane jest grzebanie przy korzeniach drzew... wiec jak tylko dostane odpowiedż ze sklepu..to domówię więcej.... ....

Aniu wiesz może jakie to odmiany, bo mam te same i nie znam?

Widząc Twoje piękne ostrózki, żałuję, że swoją jedyną niebieską zniszczyłam celowo. Ale ze mnie durnota

Mala_Mi 13:20, 18 cze 2012

majkel0326 napisał(a)
Aniu,widzę,że u Ciebie praca wre mimo upału Ciekawa jestem Twojego oczka po ukończeniu.A o pomidory się nie martw,ja mam tylko 9 sztuk,a też już robią co chcą,straciłam panowanie nad nimi

Aż odetchnęłam z ulgą, bo myślam, że jestem totalny nieudacznik pomidorowy.... ale jak fachowiec pisze, że też pomidory są niesforne..to od razu mi lepiej.......
Postępy z oczka będą na bieżąco...... ale my uczymy siez internetu jak je robić..wiec się nie śmiać z braku profesjonalizmu
Milka 13:22, 18 cze 2012

Fajny ptak, sama jestem ciekawa
Mala_Mi 13:22, 18 cze 2012

justi napisał(a)

Napisałąm meila..z prośbą czym mam popryskać, aby uratowac hosty

Aniu wiesz może jakie to odmiany, bo mam te same i nie znam?

Widząc Twoje piękne ostrózki, żałuję, że swoją jedyną niebieską zniszczyłam celowo. Ale ze mnie durnota

Niestety nie mam zielonego pojęcia.... hosty to były hosty...i miały łądne liscie...a to już wystarczyło zupełnie...
Tak, ostróżki są cudne Dosadzisz sobie jeszcze..ja nawet jak kupowałąm teraz to kwitły jesienią.... bo one powtarzaja..tyle, że już słabiej...