Oj sporo musisz miec tych rybek jak wszyscy chca życzenia im mówic, a biedne rybki bedą musiały sie sporo napracowac więc i odzywiac je trzeba będzie dobrze, czyli ida ciężkie czasy i dla Ciebie i dla rybek.
Każdy odwiedzający powinien coś do tego oczka wpuścić,a najlepiej prawdziwie złotą rybkę.Powodzenia w działaniach.
Nic nie stoi na przeszkodzie, aby przyjechać...zapraszam
Tyle, że z Jarosławia do mnie (w zleżności od wariantu wyboru drogi) jest ok. 55km. Ale co to te kilka km więcej
Ad 1. Tu i tam..tzn gdzie?????
AD. 2 Niestety nie jest z gumy..z jednej strony szkoda, a z drugiej chwała Bozi...bo ogarnać to wszystko..trochę zajmuje czasu..... detale leżą odłogiem.... ale kto by się przejmował kancikami.... no dobra jak zły dzień to się przejmuję.....
Ad. 3. Zaklęć nie posiadam, ale nie ma dnia bym nie zaklęła na siebie... a raczej na moje pomysły....a tak średnio ze 100 razy dziennie..... dobrze, że za każde słowo nie muszę wrzucać po złotówce do skarbonki.... bo i tak na moje pomysły brakuje czasu, kasy i często pomysłu.... najczęsciej padam jak przecinek...
Ad. 4 na sen potrzebuję dla dobrego samopoczucia ok. 10-12 godzin..... dlatego zawsze na pytanie jakie mam realne marzenie do spełnienia na szybko...to pierwsza rzecz jaka mi przychodzi do głowy to WYSPAĆ się..... teraz doszło Ogrodowisko.....
Rybki to pomysł M......... I ten wielki staw to też on...bo Bogdzia mówiła, że ma byc duży, a on w tej materii uznaje autorytety.... poczytał na necie..też tak wszyscy piszą..wiec z rozmachem.. idę kupić jakeigo totka, bo inaczej będzie dziura niezagospodarowana straszyć koleny rok, albo dwa.... owszem kupiłam kaminei, ale nie do końca sie nadaja do tego oczka.... co tam wszystko sienada..tyle, ze kupiłam na taki staw zdecydowanie za mało.
Boziu chroń mnie przed moimi pomysłąmi...... to powtarzam co najmniej 10 razy dziennie.....
Ania jeszcze raz się gapię i teraz dorarło do mnie , że to ma być Morskie Oko - łał to znaczy, że kasę trzeba wrzucać - tyłem tak ? - spryciara na wiosnę wymienisz drobiazgi u Pana Bylinowego i kwita
Dzieki zaglądajacym..... nie obrażcie sie, że każdemu nie odpisze... ale z powodu oczka....cierpią inne zakatki....też chcą się upublicznić na forum......
A z chrzcielnicą to się uśmiałam....... dobre..i inen hasął też. .. bo tak sobie pomyślałąm, że Ogrodowicznie mają nie tylko piękne ogrody, wielkie serca, ale i dużo dowcipu, humoru i inteligencji Brawo najsympatyczniejsze forum na świecie
A teraz moje ślicznoty co je chciałam w tym roku wyrzucić..... róże nn...... ile jeszcze maja pąków.... i w zależności od stopnia rozkwitu mienia się różnymi odcieniami....
Zbysiu..nie tylko szlachcianki są piękne