Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Martek 21:24, 25 cze 2012

"Trochę jestem do tyłu z forum,ale u ciebie już na bieżąco
Piękne kanciki ! Wszystko buja jak należy no i ta kałuża szok jak ty wszystko szybko .Już pływasz za chwile sadzisz,ludzie nie nadąży za tobą Energio ! ))))))))
Pozdrawiam
marzena 21:30, 25 cze 2012

asc napisał(a)
Deszcz lał, woda ciepłą..wiec sprawdziłam jak pływa się pomiedzy liliami.... spoko.... tylko slalom trzeba robić pomiedzy czymś na p i hiacyncikami
Synuś ubawiony poleciał po aparat i cyknął fotkę..... niestety za dużo się nie dało, bo aparat też zamókł..... ale lilie ogromniaste i mają dużo kwiatuchów...
Ale super..a teraz sie susze...

Acha....wody od deszczu przybyło i mam jej po szyję

świetne fotki
i widzę, że już kompletujesz rośliny do OKA
mira 22:08, 25 cze 2012

nie wiem co jest piekniejsze stawek czyli oko czy Twoja ucieszona buzia czyli liczko
Bogdzia 22:13, 25 cze 2012

asc napisał(a)
b]Ewa[/b] - wszystkiego niestety nie mam..a może na szczęscie......... na szczęscie dal mnie...bo bym się zaorałą na śmierć w tym ogrodzie..... i tak za wielki jak na nasze 4 ręce..... . wiec jest jak jest..raz lepiej raz gorzej....... ważne, że jest co robić i że praca taka cieszy....

Myszorku - siedząc na ogrodowisku..też stwierdziłąm, że jakimś cudem u mnie dużo roślin jest większe.... i najśmieszxniejsze jest to, że ja ani nawozu, ani kompostu, ani florowitiu..... nie to że żąłuję, tylko nie mam czasu by sie cackac.... co che to rosnie, a co nie che to ...dziękuję za współpracę... ale nawet nowo posadzone miskanty...są też podbonej wysokości..może 30 cm niższe....

Przemek - nie lubiejak ktoś mi wydziera robotę z rąk... wiec nie zrobię ci tego... ale wolałabym te lilie widzieć w mojej kałurzy (jak się to pisze??? z ortografią niesatety mam czasami na bakier)..wiec będzeisz współczesna wersjąTolibowskiego..... zapraszam serdecznie.... ale juzuprzedam, że ja spowrotem zaniżam poziom spotkań..... bo jak tak bęziemy podnosić poprzeczkę..to niedługo nikt nie będzie chciał robić spotkań........ wiec ja tak dla dobra Ogrodowiska się powświęce

Bogdzia - to faktycznie jest krzaczor.... w wodzie ma średnicę ponad metra..... ma kilka pąków kwiatowych (2 się ułamały w transportach).. to są pąki, ale wygląda że będą biało-różowe.... ma to być jakaś bardzo żadka (jakie ż????) odmiana.... Nad okiem mam zamiar ustawić ławeczkę..... jak tylko coś upatrzę i zakupię to wstawiam kartkę..zarezerwowane dla Bogdzi i JOli A w innych okresach to chyba będzie moja ulubiona ławeczka

Na dobranoc.... tęcza za churami.... była przed chwilą.....

Najwazniejsze że interes ubity i ławeczka nasza.Zdjęcie bardzo piękne i ciekawe.
agata19762 22:13, 25 cze 2012

Aniu czuję przez monitor jaka jesteś SZCZĘŚLIWA!!!!!!!!!!!!!!
jotka 22:37, 25 cze 2012

Aniu, z tą ławeczką dla mnie to jeszcze nic pewnego.. ale miło, że pomyślałaś
Na razie robię tabelkę za i przeciw, a potem samo życie to skoryguje ...
Ale bez względu na ostateczna decyzja watek będę śledzić systematycznie i czerpać radość z tego podglądania
Basia_1987 22:48, 25 cze 2012

asc napisał(a)
Czytam dla mojego M komentarze.i stwierdził..jak skończymy poddasze..może być agroturystyka...ale bez wyżywienia..chyba, że z kateringiem z pizzerni........
To było uznanie dla moich zdolności kucharskich i że wcale nie żartuje, że do garó mam dwie lewe ręce..gorzej ..do garów nie mam rąk wcale...

Ania ,to podobnie jak ja- nie przepadam za pichceniem obiadków wolę posprzątać- albo w ziemi pogrzebać
kaisog1 23:00, 25 cze 2012

Ania cudnie!
Milka 23:13, 25 cze 2012

czy w basenie, czy w oczku, wszędzie świetnie i n zamknięcie dnia posmiałam się i o łąweczce pocztałam i o nowych ozdobach do salonu i zdjęcie nieba piękne
monteverde 23:25, 25 cze 2012

marzena napisał(a)

Deszcz lał, woda ciepłą..wiec sprawdziłam jak pływa się pomiedzy liliami.... spoko.... tylko slalom trzeba robić pomiedzy czymś na p i hiacyncikami
Synuś ubawiony poleciał po aparat i cyknął fotkę..... niestety za dużo się nie dało, bo aparat też zamókł..... ale lilie ogromniaste i mają dużo kwiatuchów...
Ale super..a teraz sie susze...

Acha....wody od deszczu przybyło i mam jej po szyję

świetne fotki
i widzę, że już kompletujesz rośliny do OKA

Ania aż mnie zmroziło jak zobaczyłam Ciebie w tej wodzie ale to jesteś cała "TY", tylko się nie przezięb cudowna, zwariowana Aniu aha pisze się kałuża i rzadka, miłych snów