Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Evchen 09:33, 24 lip 2012

asc napisał(a)
Dziś mieliśmy wizytę nowego gościa z ptasiego towarzystwa..nie mam pojęcia co to... muszę lecieć po ratunek do Bogdzi
Za to jak się kąpał..fiu, fiu, fiu.... prawy boczek, lewy boczek , kuper do góry, kuper na dół, prysznic ,wanna ,jakuzi.... ten to wiedział co sie robi w takim SPA.. jakiś światowiec... a ja w takim towrzystwie się nie obracam.. i nie mam pojęcia jak się zwie...

Ania, a ja myślałam, że na pierwszym zdjeciu jest nietoperz....! Ja to mam bujną wyobraźnię - nietoperz w kałuży... Ale jakie akrobacje...! .. GENIALNE!... Chociaż bez Twojej oprawy słownej byłoby to zdjęcie jak zdjecie...
Lena 09:39, 24 lip 2012

Ale pięknie!!!
Trawka idealna i wspaniałe ,ukwiecone rabaty
betysia 10:57, 24 lip 2012

witaj Anus...matuchno po weekendzie tyle zaleglosci ale choc na chwile musze zajrzec do Ciebie, to juz jak... "poranna toaleta" ...no obowiazkowo zeby nie wypasc z rytmu!!!!!
no jakiez zakupy Pani poczynila, brawo ...ja sie tylko zastanawiam gdzie ty to wszystko poupychasz ????

ptasiorki wymiataja
buziolki!!!!!!!
Bogdzia 11:11, 24 lip 2012

Trawnik jest piękny ale floks cudo, bardzo piekny.
Basia_1987 11:50, 24 lip 2012

Floks niesamowity - jak go zobaczyłam to na pierwszy rzut oka myślałam,że to mała hortensja Chyba się po niego wybiorep.s dzięki za zdjęcia,pozdrawiam i miłego dnia życze.
Martek 12:16, 24 lip 2012

Aniu zakupy przednie i całe te twoje widoki .
Powiem ci,że zwróciłam uwagę na trawkę ala zebrinus ,ale pani zamykała już i tylko bąknęła,że wszystkie ich trawy na zimę należy okrywać w naszym regionie.Czyli to cudeńko i całą masę ciekawych miskantów
Floks zabójczy ,jakiś pełny wynalazek
Tess 12:26, 24 lip 2012

Aniu, a ten floks to ma jakąś nazwę? Zobaczyłam go w wątku u Bożenki (Bogdzi).

Dopisuję
No, przyszłam do Twojego ogrodu i wsiąkłam Kiedyś już tu byłam, nie raz, ale wybiórczo czytałam, bo stron masz mnóstwo.

A teraz czytam od początku, chronologicznie, i delektuję się pięknem Twojego ogrodu, historią jego tworzenia, Twoimi spostrzeżeniami i przemyśleniami o ogroodzie i o życiu...

Jak dobra powieść, szkoda, że muszę czytać w odcinkach
Mala_Mi 14:15, 24 lip 2012

Tess napisał(a)
Aniu, a ten floks to ma jakąś nazwę? Zobaczyłam go w wątku u Bożenki (Bogdzi).

Dopisuję
No, przyszłam do Twojego ogrodu i wsiąkłam Kiedyś już tu byłam, nie raz, ale wybiórczo czytałam, bo stron masz mnóstwo.

A teraz czytam od początku, chronologicznie, i delektuję się pięknem Twojego ogrodu, historią jego tworzenia, Twoimi spostrzeżeniami i przemyśleniami o ogroodzie i o życiu...

Jak dobra powieść, szkoda, że muszę czytać w odcinkach

Telenowela....... brrrrrr

A teraz zmykam dalej....
popcorn 14:24, 24 lip 2012

Ale trawnik!!!
Milka 14:27, 24 lip 2012

Evchen napisał(a)

Dziś mieliśmy wizytę nowego gościa z ptasiego towarzystwa..nie mam pojęcia co to... muszę lecieć po ratunek do Bogdzi
Za to jak się kąpał..fiu, fiu, fiu.... prawy boczek, lewy boczek , kuper do góry, kuper na dół, prysznic ,wanna ,jakuzi.... ten to wiedział co sie robi w takim SPA.. jakiś światowiec... a ja w takim towrzystwie się nie obracam.. i nie mam pojęcia jak się zwie...

Ania, a ja myślałam, że na pierwszym zdjeciu jest nietoperz....! Ja to mam bujną wyobraźnię - nietoperz w kałuży... Ale jakie akrobacje...! .. GENIALNE!... Chociaż bez Twojej oprawy słownej byłoby to zdjęcie jak zdjecie...

ale mają fajnie u ciebie
moje cos w tym stylu wyczyniają, ale jest to spa w ziemi; mają stałe miejsce i nie wiedziałam, skąd wgłębienie, dopiero M. mi powiedział, bo ja ciągle w pracy a on delektuje sie ogrodem
a teraz wracam doczytać, co za floks, już mi się zmysły wyostrzyły!