Marzenka - od pierwszej randki siezaczyna....... a potem to następne i następne...... dziś znów przywlekłam .... trawki i wrzoski .... nie wiem keidy to posadzę, ale po 4 zł.. wielkie w 1,5l donicy, moje ulubione białe doktor jakiś Kruhel coś tam... muszę troszkę ponownie rozwalić to co posadziłam, ale dodatkowe doniczki dosadzę do większej kępy istniejącej ...... ależ będzie miodzio..... hmmm na foto nie widać jakie ona duże

Oczywiscie lawenda... do róż..zamiast jednorocznych.... i trawki jakieś tam (nie zapisałąm nazwy, ale takei już mam i chę dosadzić więcej) i miskant morning liht albo jakoś tak (wpływ ogrodowiska).... i wypuscić mnie w teren.....
Betysiu....... ja za stara by się zmieniać.... i za uparta ..... dzięki za odwiedzinki...
Dla Ciebie jesienne klimaty (dzisiejsze, bo polowałam na ważkę..ale była szybka..ale jaka ładna..miała z 10 cm i śliczny zielony kolor )
Jotka - nie da sie ukryć, że czosnki są bardzo efektowne.... najbardziej efektowy jest jednak czosnek Schubertii .......... a ten to się nazywa Czosnek ozdobny Sphaerocephalon.
Haniu - super, że szybkie linie uruchomili...... szkoda, że na tak krótko...bo jakoś znów wszystko jeżdzi powoli
Elu - ja też wielu rzeczy a praktycznie niczego nie spróbowałam..... ale ja byłam zestresowana.. najbardziej żałuję serniczka Adam... każdy sie zachwycał..
Irenko - to była koleżanka mojego M która nas odnalazła przez Ogrodowisko.... wypatrzyła M na fotkach ze spotkania...... a na Ogrodowisko trafiłą przez program Maja w ogrodzie. Irenko w ogrodzie od potkania moze wszystkiego przepracowałąm przez cały miesiac z 8 godzin.. nie liczę podlewania doniczkowych.....
Pszczółka - też postuluję o taki zestaw roślin róznorodnych i w zestawach powalajacych na kolana... muszę przebudować wsiowy.....
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.