Właściwie, to nie wiem, które czosnki wraz z oprawą są ciekawsze: te lipcowe, czy aktualne?
Po namyśle, dość krótkim, wybieram te dzisiejsze!
Bo wrzoski biją wszystko na głowę.. a przy nich nawet brzydale są ładne Dlatego pomimo tego, że wrzosy kwtina dopiero teraz...... sadzę je bez opamiętania wszędzie..... robi się jesień i to tak osłoda na koniec lata
Dobranoc .....
Aniu.. też twierdzę, ze grupa ładniej wygląda... wyjątek stanowia solitery... ale co zrobić, że chemy mieć wszystko, a miesca brak.. i czasu na zadbanie tego co jest też brak... Danusia dobrze radzi, by ograniczyć listę chciejstw.... ale jak to zrobić ?????? Ja nie umiem
Właściwie, to nie wiem, które czosnki wraz z oprawą są ciekawsze: te lipcowe, czy aktualne?
Po namyśle, dość krótkim, wybieram te dzisiejsze!
Bo wrzoski biją wszystko na głowę.. a przy nich nawet brzydale są ładne Dlatego pomimo tego, że wrzosy kwtina dopiero teraz...... sadzę je bez opamiętania wszędzie..... robi się jesień i to tak osłoda na koniec lata
Dobranoc .....
Aniu.. też twierdzę, ze grupa ładniej wygląda... wyjątek stanowia solitery... ale co zrobić, że chemy mieć wszystko, a miesca brak.. i czasu na zadbanie tego co jest też brak... Danusia dobrze radzi, by ograniczyć listę chciejstw.... ale jak to zrobić ?????? Ja nie umiem
Jeszcze miłością do wrzosów nie zapałałam ale jeteśmy na pierwszej randce, na razie w donicach
A tak mi się innych związki z nimi podobają
Anus do soboty wieczor bylam na biezaco...a teraz...no ...nie bardzo ...ale Ciebie nie moge sobie odpuscic!!!!!!
a wiec oprocz trawek zauwazylam u siebie ( ale to tylko przez Ciebie ) kolejna milosc i slabosc...no czosnki pokazalas cudne...matko gdzie ja je znajde...no w moim ulubionym kolorze, do tego ich postura.....no cudenka jedne!!!!!!
....anus spij jak bialy czlowiek, odpoczywaj, pracuj troszke i ...nie zmieniaj sie...to najwazniejsze!!!!!
cudniastego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ania, częściej pokazuj zdjęcia Syna. A kaskada jak w górach, krystalicznie piękna. Efekciara jesteś i tyle. I jeszcze efekty pokazujesz.
PS Ratuj, małe czarne włochate atakują. A już myślałam, że spokój.
Korzystam z szybkich linii....wpadam do Rzeszowa ,zostawiam buziaczki i ....przesiadka do Krakowa! Hej Aniu!
Praca,mimo ,że daje kaskę na rośliny,na dłuższą metę bez odpocznienia.....to zabójstwo!
Zfolguj choć z godzinkę!