Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Milka 10:18, 27 wrz 2012

asc napisał(a)
Ircia.. dawaj wszystkei inspiracje...... może zima cos zaświta w głowie..

Doszły okulary???????

doszły dzięki teraz nie posiedzę na kompie, ale potem wrzucę ci cosik, skup sie najpierw na cebulach, jak ja!
3 kawy juz wypiłam i basta
Martek 10:23, 27 wrz 2012

Czyli o twoje jeżówki mi chodziło podarowane o ja bystra jak woda w klo....))))
Śliczne zdjęcia i te za Fiony i te Fionowe
Pozdrawiam ja zaraz zrobię sobie kawę i pójdę zobaczyć co da się u mnie zrobić .
Ramie mi przewiało był bardzo silny wiatr ,ale cóż ramie moje.
Wypłaczę się na twoim ramieniu Aniu .Pan koparniczy zrobił mi dziurę w kulce bukszpanowej.Połamał mi gałązki coś mu pewnie spadło do środka glina czy coś
Odrośnie ,ale była taka idealna

Miłej,owocnej pracy
Martek 10:25, 27 wrz 2012

Ja nie liczyła ile mam cebul tulipanów.Wiem,że małe przyrosty wyrzuciłam ,dostałam wczoraj w prezencie jeszcze 20 szt i też będę się zastanawiać gdzie je wszystkie włożę,ale ja jak najpóźniej to będzie możliwe
zbigniew_gazda 14:01, 27 wrz 2012

asc napisał(a)

A ja cieszę oczka wieczorem . Piękne zdjęcia . Aniu - trzymaj jeszcze chwilkę Red Barona . Wpadniemy z Krysią odebrać (tylko na 5 minutek ) . Dam cynk kiedy. Pozdrawiamy.

Zbysiu zabiedzona bidulka........ i w doniczce i moim traktowaniem (dziwię sie, że jeszcze dycha), ale mówi, ze wytrzyma jeszcze trochę, bo che iść tam gdzie będą o nia dbać

Aniu - dzięki i jest super. Jeszcze troszkę wytrzyma.
Pszczelarnia 20:09, 27 wrz 2012

Anek, Eliza ładnie napisała. Że lubi misz masz ale jakoś trzeba to poukładać. U mnie się nie da - nie mam ani jednej normalnej wymiarowo rabaty. I jak ja się głowię ...... . Ale mam plan, wsadzę jeszcze to co mus i przez zimę będę miała sznurki wytyczone i będę wbijać sobie w głowę: najpierw plan a potem sadzenie. Bo czy to normalne? Rok temu posadziłam 2 serby (na szczęście dwa tylko - ja chyba nie za bardzo lubię jednak choinki) i teraz już je wysadzam, bo stawiam plecy z cisów, żeby one robiły za tło dla moich wsiowych bylin. Czy to normalne? Ja się już sama przed sobą nie przyznaję do swojej głupoty.... . Oj, oj, oj.
Madzenka 20:12, 27 wrz 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Anek, Eliza ładnie napisała. Że lubi misz masz ale jakoś trzeba to poukładać. U mnie się nie da - nie mam ani jednej normalnej wymiarowo rabaty. I jak ja się głowię ...... . Ale mam plan, wsadzę jeszcze to co mus i przez zimę będę miała sznurki wytyczone i będę wbijać sobie w głowę: najpierw plan a potem sadzenie. Bo czy to normalne? Rok temu posadziłam 2 serby (na szczęście dwa tylko - ja chyba nie za bardzo lubię jednak choinki) i teraz już je wysadzam, bo stawiam plecy z cisów, żeby one robiły za tło dla moich wsiowych bylin. Czy to normalne? Ja się już sama przed sobą nie przyznaję do swojej głupoty.... . Oj, oj, oj.

Ewo błędów tylko Danusia nie popełnia a też coroku coś zmienia
To nie głupota to kreatywność
Pozdrawiam
Konstancja30 20:22, 27 wrz 2012

Pszczelarnia napisał(a)

półtora miesiąca temu posadziłam różyczki ... i nie będzie im dane wiosny z tej perspektywy oglądać ... z ich aktualnej perspektywy będą zerkać lawendy zza bukszpanikowego parawanu ... one same pójdą na wprost i w lewo (moje lewo) ... otoczy je no pewnie, że bukszpanik (z jednej strony jak na razie) ... i perovskia czy jakoś tak ... to wizja z dziś z godziny 20.20 ...

słowem ... tak to normalne ... i to tygryski kochają najbardziej
Mala_Mi 20:33, 27 wrz 2012

KREATYWNOSĆ...... podoba mi się to słowo..... jestem bardzo kreatywna.......
Ja nie palnuję bo nie umiem.... wiec co?????? mam kopać sie z koniem..... lepiej z nim się zaprzyjaźnić.. moze nie kopnie......
Cisy fajne ale wolno rosną..... wiec wolę już chujanki (tak je przezywamy) .. i można na nich wieszać lampki świąteczne.... tylko troszkę sie na nie obrażę, bo nie nadąże kupowąc nowych lampek.. rosną jak głupie.....

Misz masz mój układam już od początku.... i co??? Zrobiłąm nową rabatę ,a tam co???????????

Misz masz........ i teraz mogę zacytować KOnstancję...... tak to normalne..... bo chyba to tygryski kochają najbardziej

Natury nie oszuka, konia nie skopie... ale cały czas pracuję nad sobą i swoimi rabatami.......

ALe teraz pracuję........ koniec przerwy...
Bogdzia 20:49, 27 wrz 2012

Wszystko wyczytałam. Pozdrawiam.
monteverde 21:22, 27 wrz 2012

Aniu poczytałam, spokojnego wieczoru życzę