Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Martek 01:00, 28 wrz 2012

asc napisał(a)
I napiszę krótko.. idę spać...... mam koputerowstręt..... 18 godzin non stop gapienia się w kompa........
nawet Ogrodowisko mnie ani minuty przed nim nie zatrzyma......

Martek..... zgadzam siez Toba.. tyle, że w ogrodzie przede wszytkim MY mamy sie czuć dobrze.... bo dobrze inni nie muszą.. ile ludzi tyle gustó i guścików..... upodobań, oczekwiań...... a taki się jeszcze nie narodził co by wszystkim dogodził....... A tego co ci dogodził bukszpana... to grrrrrrr

Właśnie Aniu dlatego na koniec zaśmiałam się,że nam musi się w nim dobrze robić ....Masz absolutną rację
Dobranoc śpij już daj pokój pracy Wyśpij się chociaż raz na tyle,żeby jeszcze szybciej pracować w dzień
Klamber 06:24, 28 wrz 2012

Wsiowy już jesienny, pozdrawiam pracusia
betysia 06:33, 28 wrz 2012

Anus....no trzymam za slowo ze spalas jak nalezy i kawy wlasnie patrz 6.33 nie popijasz !!!!!!!!!!
na kawusie wpadne o odpowiedniejszej porze.....
sciskam piatkowym porankiem .....
ell 07:07, 28 wrz 2012

Zagladam........... śpij, śpij ............. sama cichutko pooglądam
Milka 07:54, 28 wrz 2012

DZień dobry..mam nadzieję, że ciut odespałaś
Mala_Mi 08:09, 28 wrz 2012

Spałam..... teoreycznie, bo cholerne komary, nie mam pojecia skad się wzięły.... tak mnie w nocy zgryzły, że musiałam wstać i iść na polowanie.. ....... ale krwiopijcę wkońcu dopadłam i zaczajonych kilka pobratymców... ......
Betysiu..... jednym okiem uchylonym patrzę w kompa, a do kawy siegam po zapachu... w nocy laó jak z cebra..a teraz błekit nieba...... poszłoby się do ogrodu... a tu do emerytury tak daleko..... trzeba pracować...... pocieszam sie, że piątek- popołudnie to moja ulubiona pora ... wytrzymać do 16..... .... i od razu nastrój obróci się o 180 stopni ........ to tylko 8 godzin......... dam radę....
Martek...... do Ciebie to mam za dużo słów do przekazania, a za mało czasu..... walcz o swoje marzenia małymi kroczkami..... a ja trzymam kciuki..... i rób wszystko dla siebie.. nie licz na innych..... ja zawsze mówie (w moim przypadku żartem) , że jak sama sie nie pochwalę, to nikt mnie nie pochwali.... ale ta dewiza powinna funkcjonować nawet bez żartów ..... i zapraszam na trawniczek i żwirowisko..... możesz korzystać z tego do woli...... Do mnie nie masz w końcu tak daleko... busik i na weekend szybki wypad ... (wiem co sobie myślisz) ale ja mam tu swoje filozofie......

A teraz nie gadamy - nurkujemy....... dla poprawy nastroju z rana
http://www.youtube.com/watch?v=WaD0Jt7bUBI
Bogdzia 08:15, 28 wrz 2012

Nie wiem skad masz komary u mnie wogóle ich nie ma ,ryby wszystko zjedzą, może sąsiedzi maja beczki z wodą do podlewania?.Aniu dzięki za pomoc. Miłego dnia. ja jadę do Łodzi po naprawiony telefon bo sie zepsuł.
Klamber 09:18, 28 wrz 2012

Aniu, wsiowy ładnie się prezentuje, Pogoda boska, nie pogniewałbym się gdyby tak trzymało do listopada.
Pozdrawiam pracusia
Pszczelarnia 09:55, 28 wrz 2012

Ania, i jak się nie uśmiać, powiedz, no jak?

Te tabletki to w suchą ziemię?
Madzenka 19:48, 28 wrz 2012

Pozdrawiam w weekend W piątek o 16 jest najprzyjemniej

Chociaż ja teoretycznie kończę o 15:30 ....