Mala_Mi
15:21, 07 paź 2012

Bez bajerów, ale dziurki nie do końca pasują.. wyprawa do sklepu zajęła wieki...... jakiś bieg półmaratoński ekonomistów sobie wymyślili.... miasto zakorkowane na amen. A niech biegna sobie po polnych drogach.. terenów jest Ci u nas pod dostatkeim.. a nie miastem..... Z tej wsciekłości po staniu godzinę w korku uciekliśmy w drogę do domu przez okoliczne wioski nakładajac kupę kilometrów, ale lepiej jechać niz stać.. Jedziemy a tu widać w jednej miescowoaści jakaś impreza i roślinki sprzedają.. okazało sie jakies targi ogrodnicze..... Wybór roślin był krótko mówiac do dupy.... cebulki drogo..... ale po 8 zł były zurawki.. przyjechały spod Opola... cena nie rewelacyjna, ale postanowiłąm torchę jeszcze pomodzić na ostatniej rabacie... Chciałam czerwone żurawki, ale ładnych nie mieli, wiec wzięłam bordowe, karbowane... też ładne... a czerwone kupię za rok.... Fotek nie ma, bo deszcz leje cały czas...
Iza - piesa jest Kazka.. to dwa najlepsze kolegi... a miała być moja.... trudno, ale ja lepiej drapię
Julitko - też Cię pozdrawiam.... bo ja też ciagle w pośpiechu...
Iza - piesa jest Kazka.. to dwa najlepsze kolegi... a miała być moja.... trudno, ale ja lepiej drapię

Julitko - też Cię pozdrawiam.... bo ja też ciagle w pośpiechu...