Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

monteverde 18:08, 07 paź 2012

asc napisał(a)

Aniu masz śliczne nasadzenia na rabatkach, co Ty kombinujesz? za każdym zakrętem coś nowego i pięknego mnie się u Ciebie bardzo podobało, a Bonica śliczna, to jest krzaczasta rabatówka

Aniu dziękuję za miłe słowa Mi ogólnie też sie podoba.... ale zawsze może być lepiej... no i nie wszystko sie podoba..... ale ja z tyc hco lubią mieć co robić, wiec się nei martwię tym tak bardzo....
Nie mam pomysłu gdzie za rok posadzić dalie... bo wtykam gdzie popadnie... i to są błedne miejsca... a szkoda, bo to fajne kfiatuchy...

Aniu ja swoje dalie staram się sadzić blisko ogrodzenia bo jak się zaczynają wywracać, oczywiście te wysokie to je podpieram takimi podporami z drutu zaczepiając końce o siatkę
monteverde 18:12, 07 paź 2012

AniaDS napisał(a)
Niech ciepełko przyjdzie jutro, dziś iedziela, może lac bo i tak w ogródku działac nie wypada .
A mnie już nosi

Niech u Ani pada, a ona niech odpoczywa w ciepełku, ale u mnie nie musi, a pada też mnie nosi bo mam trochę zaległości
an_tre 18:17, 07 paź 2012

U mnie przed chwilą tez zaczęło padać, długo nie wytrzymało, chociaż jutro niech nie pada, bo mam zaplanowane duuużo pracy
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Milka 18:49, 07 paź 2012

Aniu, ja wyjatkowo sie lubuję niedzielą
i dla was mój ulubiony utwór
http://www.youtube.com/watch?v=p4WG_y7owmM
Mala_Mi 18:58, 07 paź 2012

irena_milek napisał(a)
kupiłaś baterię?

Kupiłam.. już zamontowana... Trochę głupawo bo cheiliśmy wykorzyatać istniejace dziury....... ale sie przyzywczaję...... jak do krzywych płytek .... krzywego gips-kartona..... fug w biurze..... i do wielu innych rzeczy......
Takie peirdoły, nie będe sobie nimi zasmiecać głowy..... deszcz dzwoni jesienny nadal..... dzięki za muzyczkę..
Mala_Mi 19:01, 07 paź 2012

monteverde napisał(a)

Aniu masz śliczne nasadzenia na rabatkach, co Ty kombinujesz? za każdym zakrętem coś nowego i pięknego mnie się u Ciebie bardzo podobało, a Bonica śliczna, to jest krzaczasta rabatówka

Aniu dziękuję za miłe słowa Mi ogólnie też sie podoba.... ale zawsze może być lepiej... no i nie wszystko sie podoba..... ale ja z tyc hco lubią mieć co robić, wiec się nei martwię tym tak bardzo....
Nie mam pomysłu gdzie za rok posadzić dalie... bo wtykam gdzie popadnie... i to są błedne miejsca... a szkoda, bo to fajne kfiatuchy...

Aniu ja swoje dalie staram się sadzić blisko ogrodzenia bo jak się zaczynają wywracać, oczywiście te wysokie to je podpieram takimi podporami z drutu zaczepiając końce o siatkę

Mały problem... wolnego kawałka płota u nie nie ma Naokoło posadzone iglaki, tylko bylinowy sie zostaje, ale tam na większości mam te moje wielkie róze., wielkie maryśki, trawy.... , reszta nawet nie najgorzej wygląda..wiec nei będę ruszać... chyba, ze wywalę wysokie astry bo juz i tak wygladaja jak półpupek za krzaka......Wielki ogród i miejsca brak.......
kasik778 19:11, 07 paź 2012

asc napisał(a)

kupiłaś baterię?

Kupiłam.. już zamontowana... Trochę głupawo bo cheiliśmy wykorzyatać istniejace dziury....... ale sie przyzywczaję...... jak do krzywych płytek .... krzywego gips-kartona..... fug w biurze..... i do wielu innych rzeczy......
Takie peirdoły, nie będe sobie nimi zasmiecać głowy..... deszcz dzwoni jesienny nadal..... dzięki za muzyczkę..

po pewnym czasie człowiek się przyzwyczaja do niedoróbek budowlanych po co sobie nerwy szargać?
mi długo przeszkadzał, a raczej doprowadzał do furii mój wykusz, a teraz nawet nie myślę już o tym jaki jest brzydki
Agacia 19:40, 07 paź 2012

Ania, Ty pracusiu!! I cały czas jakieś zmiany-zamiany Jak zaglądam do Ciebie to z myślą 'co tam nowego Ania uradziła...' Spotkanie z Danusią i ekipą - super sprawa! To musi być cenne doświadczenie, żeby tak Szefowa swoim fachowym okiem na ogród spojrzała...

A co do niedoróbek pobudowlanych... no ja się przyzwyczaić nie mogę! Z tym się żyje, ale cały czas jest z tyłu głowy lista 'rzeczy do zrobienia'...
Milka 19:44, 07 paź 2012

asc napisał(a)

kupiłaś baterię?

kupione, zrobione, u mnie są najtrwalsze prowizorki, jesli cię to pocieszy, niektóre kilkunastoletnie żyją..tak będzie z baterią!
Bogdzia 22:03, 07 paź 2012

W każdym domu jest cos co powinno byc poprawione albo zrobione od nowa. ja nie mogę patrzec na łazienkę którą m pozwolił robic elektrykom bo mu sie ich zal zrobiło bo nie mieli pracy. Sam by pewnie lepiej zrobił. Powinno sie zrobic od nowa ale jak pomyśle o zrywaniu płytek , kuciu , kurzu ....to może byc jak jest .