Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Kindzia 22:28, 07 paź 2012

To ciekawe, bo ja mam to szczęście, że nie mam odwalonych fuszerek budowlanych Cud, czy co? Firma, która nam budowała bez polecenia...trafiło się ślepej kurze ziarno. Nie dość, że nie mieliśmy wtedy o tym żadnego pojęcia, to jeszcze na odległość
Ale mamy gres położony w dużej części na dole, na który M patrzeć nie może. Fugi Mu się nie podobają A mógł sam położyć, rozmiarami płytek się zniechęcił To teraz ma
Lubię dalie, mam, też nie wiem, gdzie w przyszłym roku je posadzę
monteverde 22:49, 07 paź 2012

Irenka dala stary dobry utwór, fajny duet z Bowie Turner stworzyła do tego utworu Aniu to może gdzieś przy drzewach, albo wbijać paliki i potem coraz wyżej podwiązywać dalie w czasie wzrostu
betysia 06:58, 08 paź 2012

Anus...Bonjour kochanienka moja....jestem!!!!!
sciskam najmocniej, caluje najslodziej i dziekuje z calego serdusia za ...wszystko!!!!!!

doczytam wszysciusio...a tym czasem juz czekam na wspolna kawusie i ...zostawiam!!!!!!!
Mala_Mi 07:52, 08 paź 2012

Agacia napisał(a)
[b] Spotkanie z Danusią i ekipą - super sprawa! To musi być cenne doświadczenie, żeby tak Szefowa swoim fachowym okiem na ogród spojrzała...

.

Agatko, nie uwierzysz, ale z Danusią zamieniłam może 3 zdania w sprawie ogrodu i chyba wszystkich do kupy..... jako gospodarz spotkania nie miałam czasu kompletnie na nic..... . bardzo nad tym ubolewam, ale cóż.... nie po to organizowałam spotkanie, aby korzystac z rad Danusi..... i takim podstępem ją zapraszać do siebie... To było spotkanie by się spotkać razem Jak już udało mi sie wygospodarować czas i dopchać do Danusi..to zaraz inni też chceili coś od niej... i jako gospodarz musiałam ustąpić pola.... Ubolewam, bo mam wrażenie, że z nikim nie zamieniłam wiecej niz 3 zdania, a z niektórymi i tego nie....... ale co tam i tak fajnie było...... I przezyłam..... Nie robiłam listy gosci...była otwarta.... wiec do końca nie łapałam sie kto ma być.. i ile osób .... policzyłam po spotkaniu oglądajac zdjecia....... Jestem antytalencie do organizoowania takich imprez........ i dla mnie to było wyzwanie... na szczęscie miałąm dobre duszyczki co pomogły...
Wiec wszystkich co u mnie byli zapraszam ponownie
Ewa 08:03, 08 paź 2012

a ja nie byłam ..... a chcem......wpadnę
Mala_Mi 08:12, 08 paź 2012

Witam Panie...... zamykając temat d odyskusji.. mnie fuszerki denerwują, ale jak nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma.... Wszystko jest na liscie do poprawy w wolnym czasie ....... Zresztą z domem jest tak jak z ogrodem.. zawsze jest coś do zrobienia.... A panel prysznicowy padł nie tylko z winy producenta, ale również z winy jakości mojej wody... takiej ilści kamienia jak mam to nigdzie nie widziałam.... Woda zakamieniona na maksa.... jedno ugotowanie wody w czajniku i czajnik do odkamieniania...to samo z garnkami.. po jednym gotowaniu osad z kamienia w każdym garnku. Muszę zainstalowac sprzęt do odkamieniania wody, bo szlag mi trafi wszystko ...z teg opowodu kotłownia nie skończona, bo tam można tylko wcisnąć instalację bez robienia kompletnej demolki domu...... A instalacji nie ma kiedy zrobić bo nie ma czasu........ Nie da sie walczyć z życiem..trzeba się do niego dopasowac.....

A teraz zaczynamy nowy tydzień i byle do piątku......

Betysiu.. piję pierwszą kawusie razem z Tobą...... ale przed kompem..bo na zewnątrz zimno, mokro....... okropnie.....
Mala_Mi 08:14, 08 paź 2012

Ewa napisał(a)
a ja nie byłam ..... a chcem......wpadnę

Ewa.. oczywiscie, że zapraszam... u Bogdzi też nie miałyśmy za duzo czasu... Tam też czas leciał szybciutko
zbigniew_gazda 08:30, 08 paź 2012

Aniu - spotkanie było wyśmienite a gospodyni nie jest od tego aby zabawiać gości. Jednego czego żałuję to jest to że nie spróbowałem sękacza !!!! Mam okazję więc jeszcze raz dziękuję za cudowne spotkanie .
betysia 08:54, 08 paź 2012

Anus....no wstyd ale za kwadrans chyba mus na druga caféééééééé....oj u mnie dzisiaj pochmurno i oczka same sie zamykaja a tu tyle tabelek jeszcze.....
....czyli pogoda u nas dzisiaj chyba podobna....pochmurno...ale u mnie choc ok 19C juz ....
kasik778 09:57, 08 paź 2012

Pogoda na Śląsku też do niczego ale przynajmniej nie pada, u mnie o 7 było tylko 9 stopni, brr idzie powoli zima