Dla mnie poniedziałek jeszcze trwa..... ale zrobiłam przerwę i oglądałąm cebulki . Co jeszcze dokupić bo miejsce jest..... to co kupiłam to wystarczyło na napstrokacenie tylko kawałka...
I czarna dziura..... rozsądek mówi .. jedne rodzaj a dużo, a dusza mówi.... może ładnie, ale nudno......
Wypatrzyłam takie niskie tulipanki TULIPAN CORSAGE ... tylko kolor...hmmm nic do niego nie pasuje.... widziałąm gdzieś na necie z narzyzami Thalia... ale tych narcyzów mam już dużó w ogrodzie.... przekopać w nowe miejsce????? Czy teraz mozna przekopać.. wkońcu i tak bylinowy idzie do demolki.. wiec mogę wykopać.....
W desperacji stwierdziłam fuull kontrast i niebieskie TULIPAN TRIUMPH BLUE lub TULIPAN BLUE AIMABLE .. i M stwierdził, że ten kolor wiosna to jak na Wszystkich Świętych.... i zaczął nosem kręcic na wyciecie białej akacji...... a byłam na dobrej drodze.....
Daje muszę pracować.... i to koniecznie .. przejżałąm wszystkie moje foty od teraz do początku czerwca i na jednym foto znalazłam jedno zdjęcie akacji........ na tysiace zdjeć, ani razu nie zawiesiłam na tym miejscu oka........ a to zancczy, że jest do niczego..... Na tym zdjeci ujes ucięta do granic możłwiosci.. bo rośnie jak głupia..... zmniejszyła sie znacznie, ale z tego powodu nie zakwitła....... Za żurawkami po prawej.... gdyby tę wielkość trzymała to nie byłoby problemu..ale ona teraz jest 10 razy większa.. dobra przesadzam... tylko 7 razy..... A mi się tu marzy jakieś drzewko z koroną kulistą... np czerwone....
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.