Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje roślinki

Moje roślinki

majkel0326 22:35, 01 lip 2012

Tak,to kosmos.Wysiałam ze swoich nasion zebranych w zeszłym roku.Mam jeszcze kosmos odmiana diablo,szykuje się do kwitnienia.jak zakwitnie będą zdjęcia W ogóle kosmos przypomina mi moją babcię,miała go u siebie na działce kiedy byłam dzieckiem
kraania 23:05, 01 lip 2012

Witaj Maju Widzę, że Twój ogród rośnie, dojrzewa a Ty szalejesz na Ogrodowisku Raczej nie odrobię zaległości, ale teraz będę starać się być na bieżąco. Pozdrawiam serdecznie
majkel0326 23:08, 01 lip 2012

Cześć Kraaniu Jak miło,że znowu jesteś Mam nadzieję,że pokażesz zdjęcia swojego leśnego ogrodu.Strasznie jestem ciekawa co tam słychać
popcorn 23:09, 01 lip 2012

Jakie duże masz już cukinie! I nadal tyyyle miesjca na rozrastające się warzywa - zazdroszczę! pozdrawiam!
reni 23:13, 01 lip 2012

majkel0326 napisał(a)
Tak,to kosmos.Wysiałam ze swoich nasion zebranych w zeszłym roku.Mam jeszcze kosmos odmiana diablo,szykuje się do kwitnienia.jak zakwitnie będą zdjęcia W ogóle kosmos przypomina mi moją babcię,miała go u siebie na działce kiedy byłam dzieckiem

Też je lubię...jestem ciekawa tych drugich
kraania 23:14, 01 lip 2012

Maju jeszcze jutro jestem na zwolnieniu i postanowiłam właśnie zrobić w końcu obiecane dawno temu zdjęcia. Sporo roślin już przekwitło, ale niektóre właśnie zaczynają. Jutro zapraszam na spacer po moim leśnym ogrodzie. Kwitną tawuły, hosty, hortensja Annabel, liliowce.
majkel0326 23:14, 01 lip 2012

Karolina,a jeszcze więcej miejsca na rozrastające się chwasty Dziś z nimi walczyłam znowu,ale nie jestem w stanie ich wyplenić zupełnie.Już mi ręce opadają.A na cukinie czekam i codziennie do nich zaglądam.Szczególnie ciekawa jestem tych żółtych.Pomijam to,że na pewno są pycha,ale jak pięknie muszą wyglądać
majkel0326 23:16, 01 lip 2012

Reniu,będą fotki na pewno,zapraszam Myślę,że za dwa,trzy dni zakwitnie.

Kraaniu,chętnie wszystko obejrzę Dawno u Ciebie nie byłam.
Mala_Mi 01:48, 02 lip 2012

majkel0326 napisał(a)
Dziś o piątej rano obudziła mnie burza i wichura,nieźle grzmiało prawie do siódmej.Ta pogoda już mnie w nerwicę wpędza.Boję się gradobicia i silnego wiatru.Teraz znowu idą ciemne chmury po upalnym dniu.A to kilka dzisiejszych zdjęć

Chłopaki się relaksują po burzliwym poranku

Fajne foto ...... troszkę pobieżnie tym razem poczytałam i przeskakując...
Choroby tej się nie leczy..ja mam to samo Nawet wyjście z domu bez kasy nic nie daje...... jakimś cudem dają mi na kredyt....... Tylko kraty i zamknięcie w celi....... nie pomaga brak miesca.. nie pomaga nic..... jak to mówię ..jadę po chleb, a przywożę zielsko.z portfelem wyczesanym do spodu...... Ja już się boję wychodzić z domu........ wszędzie czycha niebezpieczeństwo.... i odnalazłam zakupy przez internet..... Jestem zgubiona.....
majkel0326 10:43, 02 lip 2012

Aniu,skąd ja to znam A żeby było śmieszniej dziś wybieram się do centrum ogrodniczego "tylko popatrzeć"