To muszę podjechać ... bo na wyjazd potrzebuje, mam czas do środy a po ile płaciłaś za żurawki ?
O rany, żeby nie nabujać, bo hurtem płaciłam, i liczyły i ciągle nie zgadzała się liczba roślin! ale chyba po 10 zł, rh 38, kanny 18, przetacznik po 10, to może zurawki 12, a 10 trawy, no nie pamiętam, wywaliłam paragon
Dzięki Basiu ten cholernik trudny do usuwania; walczyłam już z nim metodą tradycyjną, teraz chyba chemią polecę;
chwastów u mnie zatrzęsienie, jakieś dziwoloągi!
To jakiś inny; jedziesz Buforową, po lewej kościół i cmentarz, dalej masz wiadukt i tak z 50 m za wiaduktem po prawej stronie; znajdziesz
W jakiej części Wrocławia jest Buforowa?
Buforowa, to część Huby, a w pobliżu takie duże osiedle wieżowców, określane jako Orzechowa; można jechać A. Krajowej, potem koło Mc Donalda na światłach w prawo, to już Buforowa i potem wiadukt i za wiaduktem sklep
To muszę podjechać ... bo na wyjazd potrzebuje, mam czas do środy a po ile płaciłaś za żurawki ?
O rany, żeby nie nabujać, bo hurtem płaciłam, i liczyły i ciągle nie zgadzała się liczba roślin! ale chyba po 10 zł, rh 38, kanny 18, przetacznik po 10, to może zurawki 12, a 10 trawy, no nie pamiętam, wywaliłam paragon
Aniu asc, to od ciebie naparstnica, zakwitnie
Za tydzień zakwitnie
Po wczorajszym laniu, chyba szybciej chociaż jedna, bo u innych na razie pąków nie widzę, ale jeszcze jest czas, dopiero czerwiec się zaczął!
taka róża mi zakwitła, z tych nowych, muszę zerknąć na zawieszkę, bo nie pamiętam nazwy; wczoraj oglądałąm róże Chopin, są pąki, ale jakieś mizerne krzaczki
To jakiś inny; jedziesz Buforową, po lewej kościół i cmentarz, dalej masz wiadukt i tak z 50 m za wiaduktem po prawej stronie; znajdziesz
Buforowa, to część Huby, a w pobliżu takie duże osiedle wieżowców, określane jako Orzechowa; można jechać A. Krajowej, potem koło Mc Donalda na światłach w prawo, to już Buforowa i potem wiadukt i za wiaduktem sklep
Dzięki za szczegółową instrukcję! Skoro mają tam żurawki lime marmelade, to choć mam daleko chyba się wybiorę. W innych sklepach albo w ogóle brak żurawek, albo jakieś noname, niby czerwone
W sobote u producenta widzialam takie 2,5-3 metrowe Rh, przepiekne! O cene balam sie spytac Pol ogrodka by mi taki jeden zajal Caly bialy, w kwiatach - miodzio