Moniko, podglądam cały czas co się u Ciebie dzieje, w sobotę napisałam cały poemat, a nie zwykły post, a teraz patrzę, że go gdzieś wcięło

.
Po obejrzeniu jeszcze raz wszystkich fotek z postępu prac jestem pod jeszcze większym wrażeniem - dosłownie WSZYSTKIEGO!!!
Rabatka na froncie wyszła bardzo ładna, źle radziłam, żeby dać tu te większe bukszpany, te mniejsze są proporcjonalne do wielkości kulek i stożka. Chociaż i tak nikt na nie nie zwróci uwagi, ze względu na ceramikę - ta pasuje idealnie!!!

Na fotkach, gdzie pokazujesz układaną siatkę na krety nie siatka zwróciła moją uwagę, ale to, że masz wszędzie tak równo! To jest coś co psuje mi wszystko w moim ogrodzie - źle wyrównany teren, wszędzie jakieś górki, dołki i fale

No mebelki, donice i misy na stołach to już wszyscy pochwalili na tyle sposobów, że własciwie nic nowego nie napiszę

Są po prostu piękne i pasują w 100% do Twojego tarasu, domu

. Myślę, że wyznaczysz nowy trend na ogrodowisku - bo styl Twojego ogrodu i wszystkich detali naprawdę godny kopiowania!!! A jeszcze jak dojdą do tego Twoje prace ceramiczne - wycieczki będą przyjeżdżać i zwiedzać

!!!
Zapomniałam napisać najważniejszego - miałaś bardzo ambitny plan prac ogrodowych i wszystko wykonane!!!!!!!!!!!!!! To chyba podziwiam najbardziej - zwłaszcza w Twoim stanie

!
Nieeee, nieprawda - WSZYSTKO podziwiam

!!!!!