KasiaW76
11:12, 21 kwi 2016
Dajanko mowisz to co wiele innych osób
Masz wiele racji jak i Ci, ktorzy nie chca plaskiego terenu. Obecnie moge spogladac na ogrod z podwyzszonego terenu i wszystko pieknie widze, moge spogladac z dolu na skarpe, ktora pieknie sie rozrasta i choc widac agro jest fajna. Wiem, ze musze nad nia popracowac ale wierze tez, ze za pare lat bede sie z niej cieszyla 
Moj teren zawsze bede zaliczala do jednego z ciezszych ze wzgledu na zawartosc ziemimi jej jakosc oraz ogrom orac jakie sa wkladane. Prace fizyczne jak na razie przynosza tez negatywne skutki bo wzrok mi sie pogarsza. Niestety mam zakaz fizycznych ciezkich prac ale jak nie robic ? kto mi to zrobi?
Praca na dzialce pozwala mi i mezowie na mile spedzanie czasu bo o dziwo w tym temacie dobrze siemdogadujemy.
Bede obserwowala Twoje poczynania
i mocno Ci "kibicowala". Szkoda tylko, ze blizej nie mieszkasz bo chetnie bym Ci pomogla

Moj teren zawsze bede zaliczala do jednego z ciezszych ze wzgledu na zawartosc ziemimi jej jakosc oraz ogrom orac jakie sa wkladane. Prace fizyczne jak na razie przynosza tez negatywne skutki bo wzrok mi sie pogarsza. Niestety mam zakaz fizycznych ciezkich prac ale jak nie robic ? kto mi to zrobi?
Praca na dzialce pozwala mi i mezowie na mile spedzanie czasu bo o dziwo w tym temacie dobrze siemdogadujemy.
Bede obserwowala Twoje poczynania