Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

agata_chrosc... 18:58, 19 lip 2012

irena_milek napisał(a)
Ale tu się dzieje, normalnie muszę większy kawałek czasu wykroić aby wszystko doczytać, tymczasem pozdrawiam

Gdzie? Bo chyba coś przeoczyłam
Przetacznik 19:09, 19 lip 2012

ta Twoja Teściowa to równa babka, żeby taką miednicę oddać! ...
agata_chrosc... 19:11, 19 lip 2012

W porządku jest, ale jednak to teściowa... Nie, jest ok!
Przetacznik 20:27, 19 lip 2012

: )
Ana 20:51, 19 lip 2012

ma się rozumieć...teściowa to teściowa
bociek 21:19, 19 lip 2012

Tiaaaaa, tesciowa dobra rzecz Jak dobra
agata_chrosc... 21:38, 19 lip 2012

Co Wy z tą teściową jak pragnę zdrowia?! Kwiatki mi tu podziwiać!
JulkAd 22:37, 19 lip 2012

Ano właśnie te kwiotki Twoje w miednicy podziwiałam raz jescze , bo rano czasu mało było...

Jak Ci Córcia dzień przetrzymała? Dałaś kalosze i parasol?
Wiem jak czasami trudno dogodzić czteroletniemu marudzącemu dziecku, które ma swoje humory (podobnie jak my zresztą)...Agatko musisz podchodzić do takich sytuacji pozytywnie, musisz z góry nastawić się na to, że czas poświęcisz małej i nic już więcej zaplanowanego nie zrobisz
Może pieczenie ciastek lub lepienie pierogów, albo zwykła masa solna? (moje dzieci to uwielbiały-uwaga kuchnia wyglądała zawsze jak pobojowisko). Ważne było, że mama robi to samo co one.
I muszę Ci powiedzieć, że często byłam zła, że nie mogę ugotować obiadu o określonej porze, posprzątać itp., bo...dzieci. Teraz z perspektywy czasu inaczej na to patrzę i uwierz mi ciesz się, że Twoja Tessa ma tylko 4 lata, moja córcia ma lat 15 i dopiero teraz widzę, jak macierzyństwo potrafi być męczące
agata_chrosc... 23:01, 19 lip 2012

Julka Ty mnie nie strasz! Ja i tak już ledwo żyję!
Na szczęście po południu wreszcie przestało padać to kazałam brać kalosze i na spacer. A jak lało to namiot rozstawiłam w salonie (taki plażowy oczywiście), dałam poduszkę i kocyk, dziecko sobie zabawek naznosiło i udawało, że jest na campingu. Dość długo siedziała w środku i spiewała piosenki tym swoim pluszakom. To rozwiązanie wydaje mi się nawet niezłe
JulkAd 23:10, 19 lip 2012

Szkoda, że masz tylko jedno dziecię. U nas było trochę inaczej, albo się biły i kłóciły, albo przez 2 godziny ustawiały zabawki w przedpokoju na piętrze i tworzyły sklep. Później w nim robiło się zakupy przez 15 minut - ale cisza przez 2 godziny przygotowań - bezcenna
Teraz Kuba jest dzieckiem "do rany przyłóż", a moja Gusia (zdrobnienie od Olgi) to prawdziwy "diabeł wcielony"
Dobrej nocy dzieci mnie wołają na partyjkę kart