Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

agata_chrosc... 10:14, 20 lip 2012

Julka, Alinak, ANita - tyle z tymi dziećmi kłopotu, a tak je kochamy! I kto to tak wymyślił? I macie rację - czas tak szybko leci. Dopiero co łysa głowka mieściła się w dłoni, a tu juz panna wszystko sama, sama, sama! I ani się człowiek obejrzy malowac się zacznie. O Matko!
agata_chrosc... 10:15, 20 lip 2012

Bożenko - u mnie też jesień i to permanentna! Podobno w przyszłym tygodniu ma być lepiej, ale jak długo? Ja już się boję w prognozy pogody zaglądać bo w coraz większa depresję wpadam!
noemi 10:15, 20 lip 2012

patriotyczna holenderska kompozycja biało-czerwono-niebieska. W sumie może być też francuska patriotyczna

Bardzo mi się podoba ta kompozycja ... i konewka z kwiatkami rewelacja ...pokaż Agatko jeszcze co nie co

... jaka pogoda dzisiaj ?
agata_chrosc... 10:18, 20 lip 2012

Noemi, ja to już chyba wszystko pokazałam co się nadaje do pokazania, łącznie z tym co się nadaje mniej - np. różankę w budowie ALe coś wymyślę, bo jednak nie ma to jak pismo obrazkowe (to chyba Marzeny powiedzonko)
A pogoda no to listopadowa. W tym roku to norma. Przysięgam, że wyprowadzę się do Włoch. Albo do Grecji. ALbo do Hiszpanii. W sumie wszystko jedno
GabiK 10:22, 20 lip 2012

Laurka mówi: widziałam taką reklamę, że dzieci mogą sadzić same nasionka. Trzeba podlewać i czekać i wyrośnie piękna marchewka. I chce takie. Ale już nie ma. Widziałam takie zestawiki w maju, teraz wymiotło, za późno.
A ona obrywa przekwitłe kwiatki, podlewa i się stara ogólnie.
Przeważnie jest przekochana.
popcorn 10:25, 20 lip 2012

Gabi to w danonkach było, moja Młoda jeszcze poczatkiem lipca u babci miala...
pewnie znow wrocili do magnesow...

pozdrawiam!!

PS Agatko cudna kompozycja w balii! Czy ona ma dziurki od spodu??
agata_chrosc... 10:26, 20 lip 2012

No to masz fajnie Gabik, bo moja bywa kochana, ale coraz częściej rogi pokazuje. I szczerze i tak juz zupełnie poważnie, to ja nie mam pojęcia co z tym zrobić. Najczęściej brakuje mi cierpliwości i kończy się awanturą. I oczywiście wiem, że to złe rozwiązanie, ale chwilowo nie znam lepszego. No co zrobić z dzieckiem, które chce podlewać doniczki, które i tak toną w wodzie? Jak jej nie pozwalam to się obraża, rzuca konewką albo innym przedmiotem i jeszcze potrafi nakrzyczeć. Po kim ten podły charakter?
JulkAd 10:26, 20 lip 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Noemi, ja to już chyba wszystko pokazałam co się nadaje do pokazania, łącznie z tym co się nadaje mniej - np. różankę w budowie ALe coś wymyślę, bo jednak nie ma to jak pismo obrazkowe (to chyba Marzeny powiedzonko)
A pogoda no to listopadowa. W tym roku to norma. Przysięgam, że wyprowadzę się do Włoch. Albo do Grecji. ALbo do Hiszpanii. W sumie wszystko jedno

I zostawiłabyś te wszystkie roślinki, którym poświęciłaś tyle czasu i serca?
agata_chrosc... 10:27, 20 lip 2012

popcarol napisał(a)
Gabi to w danonkach było, moja Młoda jeszcze poczatkiem lipca u babci miala...
pewnie znow wrocili do magnesow...

pozdrawiam!!

PS Agatko cudna kompozycja w balii! Czy ona ma dziurki od spodu??

Dzięki Karolciu! Tak, wywierciłam jej dziurki od spodu, bo jak nie miała to jednak prędzej czy później to co w niej było gniło. A teraz nie gnije
agata_chrosc... 10:28, 20 lip 2012

JulkAd napisał(a)

I zostawiłabyś te wszystkie roślinki, którym poświęciłaś tyle czasu i serca?

Zabrałabym - też niech mają trochę słońca