Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródkowy chaos u monitki

Ogródkowy chaos u monitki

Madzenka 18:06, 22 mar 2013

+40 to leciutka przesada, mi wystarczy +15... I mudżina nie potrzebuję...
majkel0326 18:37, 22 mar 2013

Monika, czytam, że i Ty wypatrujesz wiosny. Chyba jak my wszyscy Będzie trzeba nadrabiać prace ogrodowe jak tylko śnieg odpuści. Pozdrawiam Cię cieplutko
bociek 20:31, 22 mar 2013

monitka napisał(a)
Aniu naprawdę bywasz w Szczecinie? daj znać jak będziesz następnym razem może nam się uda spiknąć w większym gronie na kawkę

Mówisz że RO nam zazdroszczą? no proszę, nie wiedziałam Lubię to centrum bo mam na trasie praca dom i często tam wpadam. Poza tym rzeczywiście sporo fajnych roślin tam bywa

Dobra bociek bez walki się nie poddam na razie codziennie warczę na śnieg ale on się wcale mnie nie boi i pada dalej... Może to zła taktyka?

Ja szukam chetnych do malowania sniegu na zielono, ale jakos nikt sie nie garnie
kaisog1 20:34, 22 mar 2013

monitka napisał(a)

..hmmmmm fajne to połączenie.... miskanty, szałwia i hortensje
monitka 20:59, 24 mar 2013

Ela ja tez ciepełko lubię. Napisałam że się poddaję bo już czaruję i straszę tą zimę a ona dalej nie chce sobie iść ... Optymistka + 40 ci się zamarzyło. Na razie to ja marzę o + 10

Oooo Marzenko absolutnie się z toba zgadzam

Maju mam nadzieję że ta wiosna co o nas zapomniała a wszystcy już jej tak bardzo wypatrują wreszie do nas przyjdzie Tęskni mi się już to tych prac ogrodowych, oj tęskni...

Bociuś bo tej wiosny to inne trendy som Wszędzie nawołują: powmóż wiośnie, jedz śnieg
Może to pomoże...tylko żółty trzeba omijać

Gosia ja już bym chciała to połączenie w tegoocznym wydaniu zobaczyć. Mam nadzieje że hortensje po przycięciu sie zagęszczą i będzie piknie
gierczusia 22:41, 24 mar 2013

Ja z tego jedzenia śniegu to 5 kg przytyłam .. Teraz będziecie się zrzucały ja nowe galoty bo do starych się nie mieszczę ...
ewa004 22:52, 24 mar 2013

Aaaaaa teraz już wiem od czego przytyłam ,wszystko przez ten śnieg "
monitka 20:50, 25 mar 2013

Dziewczyny u mnie się już powoli topi to raczej nie zdążę przytyć
A zimno nadal trzyma....

Melduję,że w ramach przywoływania wiosny posadziłam do wytłoczek po jajkach arbuzy i papryki. Sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie Posiałam też z moją małą pomocnicą lobelię różową (inna nie mogła być bo to mała ogrodniczka wybierała ) i ostróżki. No i wiadomość dnia! Chyba werbena nieśmiało kiełkuje. Cieszę się bardzo bo powoli już traciłam nadzieję.
gierczusia 21:09, 25 mar 2013

monitka napisał(a)
Dziewczyny u mnie się już powoli topi to raczej nie zdążę przytyć
A zimno nadal trzyma....

Melduję,że w ramach przywoływania wiosny posadziłam do wytłoczek po jajkach arbuzy i papryki. Sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie Posiałam też z moją małą pomocnicą lobelię różową (inna nie mogła być bo to mała ogrodniczka wybierała ) i ostróżki. No i wiadomość dnia! Chyba werbena nieśmiało kiełkuje. Cieszę się bardzo bo powoli już traciłam nadzieję.

Ty mi tu Kofana zrób foto relację jak tam Twoje kiełkujące maluszki .. Bo wbiegam tu z rozpędu i nic ...

Fajnie ,ze masz ogrodniczkę do pomocy .. Mój ogrodniczek już " zbyt dorosły " na takie głupoty ( lat 13 )
gierczusia 21:10, 25 mar 2013

ewa004 napisał(a)
Aaaaaa teraz już wiem od czego przytyłam ,wszystko przez ten śnieg "

Noo widzisz Ewuś .. I przez ten śnieg diabelna na dietę trzeba będzie przejść ... No chyba ,że Dziewczynki na nowe galoty się złożą , ale jakoś odzewu w tej kwestii nie słyszę

Ps. Galoty to spodnie ( jakby co )