Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój jesienny ogród

Mój jesienny ogród

Milka 15:27, 15 lut 2013

Piękne zdjęcia, na nartach bym tam z chęcią pobuszowała
niech się tam u ciebie toczy walentynkowo
aldonaz 15:41, 15 lut 2013

Cześć Robert, przeczytałam relacje i obejrzałam zdjęcia. Widzę, że zaaklimatyzowałeś się bez problemów w obcym kraju. Pewnie i z językiem już lepiej. Ja też mam dobre wspomnienia ze Stanów - łatwiejsze życie i ludzie serdeczniejsi. Co do rządzących, Bożenka ma rację. W Polsce kto tylko dorwie się do koryta myśli jak się nachapać i zabezpieczyć rodzinę. Większość to ludzie niekompetentni, bezwartościowi, często tylko ośmieszający nasz kraj. Myślę, że gdyby ogrodnicy wzięli się za rządzenie, wszystko wyglądałoby inaczej...hahaha
Pozdrawiam Cię cieplutko
Klamber 07:59, 16 lut 2013

Witam wszystkich.
Bożenko, mnie też przytkało jak wysiadłem z autokaru. Zdjęć od razu nie robiłem musiałem najpierw nacieszyć oczy.
Haniu, teraz kręcę krótkie filmiki, też są super i bardzo dobrej jakości. Niestety są duże i nie da się mailem wysłać chyba żeby to jakoś spakować.
Karola, już nie jeżdżę od 25 lat, po upadku wyleczyłem się z tego, uznałem to z ostrzeżenie i do tej pory jestem w całości i niech tak zostanie. Jak byłem na Big White, to chłopaki pojechali na Silver Star i jednego zwieźli skuterem na dół, nic mu nie jest, ma podbite oko i rękę na temblaku i chyba też się wyleczył, przynajmniej tak mówi.
Bogdziu, było by super się spotkać ale ja wracam tylko wtedy gdy nie znajdę pracy. Tu jest jeszcze tyle do zobaczenia
Marto , widzę że naprawdę się zmieniłaś Dzięki za serducho, przepraszam że nie napisałem o owocu, smakował jak kiwi tylko bez kwasku, ale jak mnie przeczyściło po nim, natychmiastowy efekt.
Irenko, przyjeżdżaj ja za tydzień jadę znów ty na narty ja na psi zaprzęg nakręcę godzinny film z podróży po kanadyjskim lesie.
Aldonko, dawno Cię nie było. Język ciężko idzie w tym wieku to mgłowa pusta, dobrze że mam telefon. Ustawiłem się tu całkiem nieźle nie mogę narzekać. Cały czas obmyślam nowe plany wycieczek. Ja uczę kolombijczyka po Polsku a on mnie po angielsku, ze wstydem przyznam że jemu lepiej idzie niż mi. Fajnie mówi, nagrywam filmiki z nim, jak mówi po polsku, można się nieźle ubawić. Co do reszty masz rację. Pozdrawiam Was i czas na foty.

Bogdzia 22:02, 16 lut 2013

Robert wstaw tego kanadyjczyka w You tube to sobie popatrzymy (ale on musi się na to zgodzic), inne filmiki tez i podaj linki.
monteverde 22:13, 16 lut 2013

Robert super relacja, a jakie śliczne zdjęcia z przyjemnością obejrzałam wszystko pozdrawiam
Klamber 07:25, 17 lut 2013

Witajcie
Bogdziu, nie obiecuje, ja już półtora miesiąca wstawiam zdjęcia i nie mam kiedy, jestem zalatany jak nie wiem co. Dopiero wróciłem z zakupów. Kupiłem 12 schabowych po 1$ a kiedy ja je zrobię, jutro jadę na budowę zdobywać górę a nie patrzyłem nawet w pogodę. Dziś było pięknie może i jutro tak będzie. Rano zrobiłem fotę i nakręciłem dwa kojoty, widać je teraz codziennie, może jutro je lufą złapie. Chcę wyjechać najpóźniej o 7, mam do przejechania 24 km, prawie cały czas pod górę i to dosyć stromą ale za to z powrotem będzie lżej. Zaraz polecę do kierownika to może mnie trochę podrzuci jak będzie jechał, teraz mi tak zaświtało. Nie otwiera może już śpi, nie ma jak to liczyć na siebie. Najgorsze że spojrzałem w pogodę i śnieg z deszczem zapowiadają. Czuje że nic nie będzie z wypadu i niedziela będzie zmarnowana i tyle fotek przepadnie. Jak wracaliśmy z budowy były super widoki gdy słońce świeci jest bajecznie.
Aniu Monte, ciesze się że mogłem uprzyjemnć Ci choć chwilę. Dobrze że mamy teraz taką technikę i mogę poazywać wam te piękne widoki, ja to normalnie chłonę każda częścią ciała, nie mogę przeboleć że nie mam samochodu i tak mało czasu, wolną mam tylko niedzielę. Myślę że piękne fotki dopiero przed Wami, wszyscy mówią że jak przyjdzie wiosna to kwiatów będzie ogrom. Latem przylatują tu nawet kolibry. Musze popatrzyć ile tu motocykl kosztuje. Rower na te wielkie przestrzenie nie bardzo się nadaje ale i tak mam lżej, mogę chociaż okolicę zwiedzać.

hanka_andrus 11:09, 17 lut 2013

Robert pewnie nie wytrzyma, jak nie na górę, to na dół gdzieś śmignie! A dla nas i tak zysk! Bo możemy oglądać piękne pejzaże! Zdrowia życzę!
Edi00 11:22, 17 lut 2013

Kanada na Twoich zdjęciach jest piękna,kolory fantastyczne a niebo aż wabi swym błękitem...
Pozdrawiam Cię serdecznie
Mirka 11:47, 17 lut 2013

Piękne widoki dzięki że się do nas odezwałeś i czekamy na więcej
Borbetka 17:59, 17 lut 2013

Robert, a Ciebie gdzie wywiało. Trochę się zapuściłam z odwiedzinami, a Ty na drugim końcu świata! Niesamowite zdjęcia, przepiękne kontrasty, a biały i niebieski też może mieć w sobie coś pięknego. Taka przygoda Cię spotkała i trochę zazdroszczę, bo ja wciąż w tym samym miejscu siedzę.