Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój jesienny ogród

Mój jesienny ogród

hanka_andrus 12:12, 07 lut 2013

Piękne! Mają ludzie talent w rękach! Widziałam też tę z ,,książek" u Ani -monte.Fajnie,że już łapiesz kontakty, to lepsze niż cokolwiek inne.W pracy wiadomo,nie ma czasu na pogawędki,pracować trzeba,a ludzie przypadkowi,a w wolnym czasie....lepiej z pasjonatami!
Piękną wycieczkę miałeś.....Pozdrów od nas Lariego i Sandy!
Bogdzia 12:34, 07 lut 2013

Piękne te rzeżby i zdjęcie myszołowa również . Coraz bardziej wrastasz w to kanadyjskie środowisko ale do nas i tak będziesz tęsknił.
Klamber 09:24, 08 lut 2013

Haniu, na pewno nie jest łatwo zrobić w śniegu taką rzeźbę, ciekawe ile czasu potrzeba na wykonanie. Było ich sześć. Wycieczka była super, jadę w niedzielę znów chłopaki z budowy jadą i mnie zabiorą. Pogoda ma być super, to by mi pasowało. Larrym i Sandy umówiłem się za tydzień w kawiarni. Pozdrowię ich i spytam się czy mogę pokazać fotkę z nimi.
Bogdziu, Myszołowa zobaczyłem od razu po wyjściu z ogrodniczego, był wielki. Lubię przygodę więc się kręcę przy okazji zawsze kogoś poznam, wiadomo że za dobrym towarzystwem się tęskni. Jeśli nie uda mi się załatwić pracy, to w maju będę wracał a wtedy Ciebie bym chciał odwiedzić w pierwszej kolejności. Pozdrawiam i pokazuję następne rzeźby.

Klamber 05:41, 13 lut 2013

Witam pokazuję dziś dalej rzeźby, nie odzywałem się, bo wybyłem na długi weekend do Kelowna a z stamtąd 60 km do Big White. Było super, pogoda dopisała, zrobiłem 200 fotek i 20 filmików. Kelowna oddalona od Vernon 50 km na południe i śniegu już nie widać. Big White leży w górach a tam 1 metr, szczyt Big White leży na 2317m. W Vernon też śniegu sporo ubyło, jak wyjeżdżałem było całkiem biało a dziś dużo łat. Nawet nie mam siły się rozpakować, wyjąłem tylko sprzęt i idę zaraz spać, do jutra. Pozdrawiam.

Bogdzia 09:15, 13 lut 2013

Podziwiam te rzeźby , szczególnie niedźwiedz z upolowanym jeleniem cudny. Robert oczywiście serdecznie zapraszam do siebie po powrocie do Polski.Pozdrówka ślę.
grazyna 09:20, 13 lut 2013

Jakie kolory bajkowe !
Mala_Mi 09:30, 13 lut 2013

Piękne rzeźby..... ale i tak zazdroszczę tego dalej i wyżej
Dziś ze znajomym rozmawiałam o mentalności ludzkiej.... i nic więcej nie napiszę...... Póki nie zmienimy mentalności , to nic się nie zmieni na lepsze..... Zmienić mentalność zmienić pokolenia... cóż tego już nie dożyję... Szukaj pracy i dla mnie - przyjadę Będziemy ogródki zakładać i pielęgnować
Klamber 06:24, 14 lut 2013

Witajcie.
Dzisiaj zjeżdżając z budowy stało na drodze osiem saren i wcale się nie bało zrobiłem 3 fotki i nagrałem filmik. W czwartek biegały znów trzy kojoty ale ich nie nakręciłem. W niedzielę chyba się będę wdrapywał na górę nad budową ale to zależy od pogody, żeby nie było chmur.
Bogdziu, Twój ogród mam w aparacie i oglądam sobie od czasu dom czasu i pokazuję Kanadolom, Danusi też, oczy wypadają im z orbit Już dziś cieszę się ze spotkania.
Grażyno, mnie również te kolory bardzo przypadły do gustu, z białym śniegiem to ślicznie kontrastuje.
ASC, nasze dzieci też tego nie dożyją, jak na razie to jeszcze się to pogłębia. Zauważ że ludzie wykształceni i bogaci mają przeważnie po jednym dziecku a ludzie z marginesu po pięcioro i więcej. Najpierw musimy zmienić nasze państwo, które będzie dbało o ludzi a nie doiło ich i niszczyło. Tutaj na każdym kroku widać że dba się o człowieka. Widziałem wypadek wieczorem, to przyjechało kilka osób które kierowały ruchem żeby nikt nie wpadł na rozbitków, które natychmiast zepchnięto z drogi a u nas najważniejsze są kto kogo stuknął a tymi co jadą nikt się nie przejmuje, niech stoją barany w korku. Muszę kiedyś sfocić jak wyglądają tu chodniki, zrobię to gdy będzie ciepło i sucho. Aniu jak byśmy przenieśli swoje ogrody tutaj i sprzedawali nasze nadwyżki to nie musieli byśmy pracować Niestety nie da się nic przywieźć, boją się zarazy i zabierają. Mnie się pytali nawet, czy nie byłem na wsi przed wyjazdem dobrze że nie powiedziałem że ryje w ziemi codziennie. Dziś pokażę ostatnie fotki z Silver Star. Życzę miłego dzionka wszystkim.

Mala_Mi 08:55, 14 lut 2013

Robert..... państwo nie nakaże ludziom być ludźmi....

PS. Rozmnożymy rośliny i w Kanadzie kanadyjskie
hanka_andrus 09:39, 14 lut 2013

Również życzę udanego wypadu na górę. Ale uważaj na siebie.