H
alino, Tu jest całkiem inaczej jak w Niemczech. Mieszkają ludzie z całego świata i nie zwracają zbytnio uwagi na to co dzieje się wkoło. Widać że są to ludzie leniwi i często bezmyślni ale tu nie musi się za bardzo trudzić i używać mózgownicy. Nie mówię oczywiście o wszystkich, zresztą od razu po wyglądzie widać kto jest kto. Nie ma tu takich charakterów jak u ciebie. Ludzie są mili ale nie okazują swoich uczuć i ciężko jest ich rozgryźć. Nie miałem tu żadnej przykrej sytuacji i nic złego nie mogę powiedzieć. Wkurza mnie tylko to że wchodzi delikwent do pociągu czy do metra i sobie opiera buty o siedzenie a ty siadasz potem w białych spodniach i się dziwisz skąd ten czarny tyłek.Kolczyki jak jest jeden i komuś pasuje to mi nie przeszkadza ale jak widzę stoi taka ciemięga w kolejce i ma w uchu 10 kolczyków i w drugim to samo i w ustach i w nosie to mi się na wymioty zbiera i muszę się odwracać. Tatuaż jak jest ładny, też mi nie przeszkadza ale jakieś bohomazy samoróbki to już wygląda żałośnie a na dodatek wszędzie gdzie się da. Z włosami jest nie najgorzej nawet podziwiam niektóre fryzury i kolory, chyba prowadza w rankingu murzynki to one mają najwymyślniejsze kolory i fryzury ale ładnie to wygląda, kolory też bywają zielone ale zrobione ze smakiem. Na przykład widziałem dziewczynę o zielonych włosach do ramion, proste, luźne i zadbane a końcówki żółte, jakieś 5 cm. Super to wyglądało. Ja nie przepadam za wynalazkami i e ekstrawagancją ale jak jest coś ładnie zrobione ze smakiem i umiarem to mi nie przeszkadza. Czas mnie goni, pozdrówka.
Bogdziu, jak możesz to podaj mi link, chętnie sobie obejrzę program. U mnie OK, tylko brak czasu mi nie pozwalał napisać. Wczoraj się najeździłem żeby wysłać kaskę, ale mi się w końcu udało, wróciłem jednak przed 10, zmachany i poszedłem od razu spać.