Bogdziu, dziś znów Niagara, zdjęcia im później tym będą ładniejsze a dziś już wieczorne się zaczynają. Może naraz się zmieszczą w następnym. Ptak jak go zwał, nie ważne, grunt że fajny kumpel z niego, zawsze ciekawy, nie bojący, wręcz trza uważać żeby go nie nadeptać. W BC, gdy zobaczyłem go pierwszy raz, to nie mogłem się nadziwić co to za ptak? Który biega między samochodami i nie można mu zrobić zdjęcia ,bo włazi w obiektyw. To jedyny ptak od którego muszę się odsuwać, gdyż moja lufa ostrzy od 3,5m. Powiem Ci że tu tabliczki są na każdym skrzyżowaniu wiszą na pałąkach od sygnalizacji, naprawdę to super i bardzo ułatwia drogą , nawet na tych małych są oznaczenia, na każdej nawet tej co kilkanaście metrów ma. Możesz sobie popatrzeć jak pokazywałem jesień w mieście to widać. Są tak powieszone żeby można je było odczytać z samochodu, wszystkie są w tym samym miejscu, tam gdzie nie ma świateł jest słupek przy chodniku. Podobają mi się te znaki informacyjne żółte o zwierzętach. Mam ich już chyba 5.lub 6.