Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój jesienny ogród

Mój jesienny ogród

monteverde 00:28, 04 gru 2013

Robert ale piękne masz tam słońce a u nas już mrozek pozdrawiam
gamra 16:49, 11 gru 2013

Robert, co się z Tobą dzieje ??? Obojętnie, jak jest, napisz chciaż, odczepcie się ode mnie.
Pozdrawiam. Halina
hanka_andrus 21:05, 11 gru 2013

Myślę,że Robert nie ma dostępu do sieci.Mam nadzieję,że wszystko dobrze.
Pozdrawiam.
monteverde 21:22, 11 gru 2013

hanka_andrus napisał(a)
Myślę,że Robert nie ma dostępu do sieci.Mam nadzieję,że wszystko dobrze.
Pozdrawiam.
Masz rację Haniu
Bogdzia 21:38, 11 gru 2013

Też tak mysle i stale zaglądam.Pozdrówka.
Tamaryszek 21:59, 11 gru 2013

Cześć Robert, dawno nie zaglądałam...a Ty ciągle w dalekim świecie..! Dobrze, że chociaż zdjęcia przysyłasz. Ciekawe. Dobrze zrobione. I piękne.
Pozdrawiam!
Nati 22:24, 11 gru 2013

cuuddddnnnnneeee widoki!! strasznie zazdroszczę!! pozdrawiam
janina_zawada 11:16, 12 gru 2013

Teraz przy takiej pogodzie po pracy obrabia zdjęcia bo on takich niedopracowanych jak nasze nie wysyła .. Widziałam jak u mnie robił zdjęcia , przygotowywał się po kilka minut do każdego a nie jak ja na łapu-capu i takie mi wychodzą .. Pewnie nie długo się odezwie ..
Klamber 03:28, 15 gru 2013

Witajcie, przepraszam że nie dawałem znaków życia ale miałem sporo kłopotów. Mój kolega Węgier pojechał do USA i zostawił mnie bez kasy. Kasę prawie wszystką wyrwałem ale dostałem czekiem którego nie mogłem zrealizować, gdyż nie miałem konta w banku a gdy założyłem to czek 2 tyg. musiał się uprawomocnić, masakra. Pracę u madziarów porzuciłem. Udało mi się odnaleźć mojego kolegę. Pracowałem z nim a później załatwił mi robotę u kolegi. Pracuję długo i nie mam czasu na pisanie. Miałem okazje zarobić to pracowałem do oporu. W domu jestem o 20, muszę zrobić kolacje a później jedzenie na jutro i zakupy. Na dodatek cały czs -10-13 stopni i 15 cm śniegu. Skończyły się dobre czasy, na razie cały czas na minusie. Dziś załatwiłem sobie podłaczenie do amerykańskiej sieci Wind i za 40 $, mam gadanie na całą Kanadę bez limitu, internet bez limitu i sms na cały świat bez limitu, czyli to co chciałem i odpalili mi mój telefon, za 60 $. Trza było coś przekonwertować i po godzinie już działał. Dziś zaglądam a tu tyle postów. Piszę oczywiście z telefonu. Jak mi się uda to pokaże zdjęcia z przed domu. Wczoraj wróciłem o 23 z zakupów a mrozu było 13 stopni, pyszczydło mi mało nie odpadło, gdyż byłem daleko rowerem. Pojechałem za choinką ale jeszcze za drogie. W niedziele byłem w super sklepie, myśliwsko wędkarskim. Takiego sklepu nie widziałem jeszcze. W środku skały drzewa wodospady, w strumieniach pstrągi, całe stada wypchanych zwierząt i ptaków, ogromne akwarium z wielkimi rybami. Pięknie to wszystko wyglądało. Teraz pewnie będę tylko w niedzielę pisał, więc nie martwcie się. Zdjęcia obrabiam tak jak pisała Janinka. Pozdrawiam wszystkich, jutro idę do pracy, maluje regały kuchenne pistoletem i nie wiem czy zdąże coś napisać. Niestety zdjecia za duże i nie wchodzą.
hanka_andrus 18:19, 15 gru 2013

Robercie! Czasami brak wiadomości, to dobra wiadomość!
Kłopoty masz za sobą i do świąt się szykujesz, to Tobie życzę wyższych temperatur i żelaznego zdrowia.