Witacie, wielkie dzięki za odwiedzinki. U mnie ciepło i pogoda jak drut, więc latam i focę tę cudowną kanadyjską jesień. Żeby zobaczyć Indian Sumer, ludziska przyjeżdżają z całego świata, jesienią jest tu największy tłok w Hotelach i na szlakach. Gdy tu przyjechałem płakałem że nie zdążyłem na Indian Sumer, tak się złożyło że udało mi się już drugi raz widzieć to przepiękne zjawisko. Planuje jeszcze raz to zobaczyć, a co tam jak szaleć to szaleć.
Haniu, to fakt że ta lilia jest obłędna i jeszcze udało mi się ją pięknie sfocić. Żeby takie fotki robić to potrzebny jest czas i spokój a ja go nie mam, czas tak szybko leci, że z każdej wycieczki wracam po ciemaku a poniedziałek jest najgorszy, bo ledwo mogę wytrzymać do piątej. Tak właśnie robię na klatę nic nie biorę ustawiam się bokiem jak Łosoś

Aby mnie tylko jakieś choróbsko nie dopadło z samego początku. Jeszcze kilka dni i przesiadam się w autobus ale w listopadzie będę jeździł z rowerem aby wyskoczyć po drodze do parku nakarmić ptaki, a w sobotę i niedzielę focić. Jedzenie codziennie znika, jednak nie wiem co je pożera, nie mam czasu na focenie przy karmiku. Teraz łapię kolorowe pejzaże. Ty również trzymaj się zdrowo,bo u was już zimnica.
Janinko, dzięki za fotki, kolorków trochę nazbierałaś. Wiem że jest sucho, teraz na pewno doleje. Tamten tydzień miałem bardzo ciepły i bardzo pochmurny, trochę dolało ale tak w normie. We wtorek miałem mocną burzę.
Bogdziu, ciesze się że wpadłaś. Pewnie nie tylko Ty byś chciała ją mieć

Pokaże jeszcze dziś ją. Lista moich chciejstw jest już bardzo długa. Zaglądaj bo fotki teraz będą przepiękne. Takie jak u Ciebie w maju
Ewka wpadaj na foty jak najczęściej. Jeśli będziesz miała okazję przyjechać tu nie wachaj się nawet sekundy, przyroda jest tu niesamowita.
Cześć
Mariusz, miło mi że podpatrujesz mój wątek. Oświeć mnie co za nazwę wymieniłeś. Dużo jest tu roślin których wcześniej nie widziałem a te co znam i mam u siebie, rosną tu jako chwasty i kszaczory w lesie. Trojeść amerykańska i marcinki porastają tu dosłownie wszystko a oczary i trzmieliny tworzą gąszcze nie do przebycia. Kanny są tu różniste i kwiaty i liście.
Zapraszam na końcówkę z botanika.