Joku
18:52, 08 mar 2025

Ewa, dziękuję za podpowiedź. Dzisiaj w sklepie już prawie miałam je w koszyku ale doszłam do wniosku że w lodówce jakieś zapasy są więc będę próbować w przyszłości najbliższej. Tym bardziej że już wszystko wiem
.
Ciemierniki też mnie cieszą.
Vita, cieszę się że się pojawiłaś. Zimowy głód zieleni i kwiatowych kolorów jest straszny
. Jakieś wyfikane odmiany kupiłaś? Mnie na szczęście głód roślin zimą nie dopadł, wiec problem ze znalezieniem miejsca dla kolejnych okazów odpada. U ciebie na pewno takie drobinki się zmieszczą. Kramera raczej nie zakwitnie, modlę się żeby się obudziła po zimie. Póki co nic nie widzę oprócz patyka wetkniętego w ziemię żebym wiedziała gdzie ją posadziłam. Pąków na zwyklejszych przylaszczkach nie widzę, chyba za wcześnie.

Ciemierniki też mnie cieszą.
Vita, cieszę się że się pojawiłaś. Zimowy głód zieleni i kwiatowych kolorów jest straszny