Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Adamo 01:34, 22 lip 2013

Właśnie dojechaliśmy do domu cali i zdrowi
Milka 09:37, 22 lip 2013

To wspaniale! cudowna sesja w botaniku
Milka 15:23, 22 lip 2013

cudo dziewczę
Iza we własnej postaci.. i Adaś, wyjątkowy, chyba nigdy w życiu nie spotkałam się z takim facetem!
oboje stanowicie jedność, to mnie zachwyca
i siem doklejam a co

ta para jest nieustannie zakochana, ach jaki to stan umysłu

podziwiali i ....

wytrzymali atak komarów!!!
i miłość psów
Mala_Mi 15:43, 22 lip 2013

Czekam na relację... i jestem zazdrosna o Adasia...
Margarete 17:03, 22 lip 2013

Ale fajne spotkanko........ i jakie cudne ogrody widzieliście na żywo... eh!!!
Madzenka 17:57, 22 lip 2013

I ja coś jeszcze wkleję ale muszę oddatjać od pracy Cieszę się że jesteście cali i zdrowi
Konstancja30 03:30, 23 lip 2013

weekend w Miłkowie ... był ... minął i to bardzo szybko ... to chyba zawsze tak jest, że "good time" mija nie wiadomo kiedy ... żeńska część spotkania żeby jak najwięcej czasu wykorzystać prawie nie spała ... ...

mnóstwo miłych chwil ... mnóstwo pięknych obrazów ... wiele słów ... dużo uśmiechu ...

pierwszy spacer po ogrodzie pokazała Irenka ... ja nawet zdjęć nie robiłam ... paczyłam jak zaczarowana ... paczyłam i zamilkłam bo chyba chciałam zapamiętać pięknie przenikające się kombinacje kolorów i roślin ... ja paczyłam a Irenka czekała ... aż coś powiem ... cokolwiek ... bo przecież Irenka medium nie jest i nie wie czy mnie siem podobywuje ))) ... w końcu zachwyt wyraziłam i usprawiedliwiłam milczenie ... szczerze mówiąc to nawet komarom odpuściłam tak się zapatrzyłam ...

sobotni ranek ... za oknem witają kolorowo kwiaty ... Dżaga subtelnie przypomina łapą o tym, że piesa kce jeść ...

kolejny spacer ... tym razem prowadzą nas Sonia i Dżaga ... sunie są niesamowite ... Sonia to zwiadowca ... pełno jej wszędzie ... czuwa ... i trzyma się na dystans ... spokojnie sobie odpoczywa a Sonia nas woła ... i pospiesza szczeknięciami serio ...

Dżaga statecznie czeka na sygnał Soni ... jednak zaalarmowana w sekundę jest obok ... takich trzech jak te dwie nie ma ani jednej ...

Sonia początkowo mi towarzyszy ... ale jestem dla niej za wolna ... i gdy ja próbuję sprostać niemożliwemu tj kcem w jakiś sposób zatrzymać magię tego ogrodu na kadrze ... Adamo ... ten co tak siem spracował nad koszulą i ten co światło jak wiecie ... więc ten Adamo znalazł sobie swoje miejsce w ogrodzie ... a psy ... chyba go polubiły bo obie dwie dzielnie pilnowały jego spokoju ...

i tak leniący się na leżaczku żon wchodził w każdy niemal kadr ...

detale w tym sektorze ...

wrócę do miejsca z którego Sonia biegnie do Adama ... bo mariaż żurawek i rozwaru mnie rozwalił ...

Konstancja30 03:31, 23 lip 2013

coś tam zaszurało w konarach ... Dżaga kontroluje ... gdy sytuacja opanowana obie spokojnie oddają się relaksacji ...

liliowce ... i słowa niepotrzebne