Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 15:52, 05 lip 2012

... to chyba jak ospa ... trzeba przejść ... miałam na ścianach soczyste wino ... miałam skandynawską czerwień ... teraz mam szaro ...
Konstancja30 15:54, 05 lip 2012

edit

Nieletnia dostała się do wymarznego liceum ... wieczorem świętujemy ... będzie sałatka Marzenki nawet leśne owoce zdobyłam ... a włos na lato pacholę też chce ... dziwny ))

Ana 15:59, 05 lip 2012

no no, Iza! Oryginalnie ale jak szalona mama to i dziecię - w wakacje wszystko dozwolone
Milka 16:09, 05 lip 2012

Włosy boskie kiedy ma sie bawic jak nie teraz, i oby jak najdłużej
Pszczelarnia 16:32, 05 lip 2012

Dymarki, kojarzyły mi się z piecami i wypalaniem ceramiki i chyba trafiłam. U nas w Sudetach tam gdzie wapień też są Dymarki (albo może pomyliłam z Przełęczą Wapniarka?). Ale tego u Żeromskiego i Szmaglewskiej nie było. Ale najstarsze góry zasługują na odwiedzenie.
O rozwoju męskim niewiele wiem, mojego M. poznałam w stadium rozwiniętym i na tyle błyskotliwym, że tak sobie gadamy i kupujemy roślinki do dziś. A w domu rodzinnym pierwiastek żeński, żywioł. Jak mój ojciec nie oszalał z 5 babkami swego czasu? Bo siostrzenica moja też jest kobietą.

Córkę podziwiam za odwagę - ja chciałam sobie dredy zrobić ale skończyło się na farbie w wieku lat 15.

Ja mam wykształcenie na te dymarki. Nadaję się. Umiem nosić takie sandały i dużo wiem o Rzymianach. Jak raz pojechałam do Anglii (tzn. nie raz ale raz) specjalnie na limes rzymskie, gdzie Hadrian mury budował przeciw barbarzyńcom. Mur Hadriana - imponujące. Północna Anglia, prawie Szkocja - setki kilometrów muru. I wrzosowiska. Jeden problem: ani drzewa ani toalety, widoczność znakomita ... . Rzymianie wiedzieli jak się drogi buduje.

Konstancjo et Consortes*, ściskam!

PS consors, consortis, - wspólnik; partner; kolega; żona; brat/siostra; osoba współdziedzicząca
Evchen 16:45, 05 lip 2012

Pacholę odważne... Upał dziś... ... paluchy nie chcą pisać. wpadnę wieczorem coś pogadamy, co?... a może wkleisz efekt kontaktu kolana-dechy.. ?... Pooglądamy
Konstancja30 16:49, 05 lip 2012

właśnie mam kontakt kolana - dechy .. i nie wiem co fotografować ... kolana czy dechy ...
Sebek 17:02, 05 lip 2012

Konstancja30 napisał(a)
edit

Nieletnia dostała się do wymarznego liceum ... wieczorem świętujemy ... będzie sałatka Marzenki nawet leśne owoce zdobyłam ... a włos na lato pacholę też chce ... dziwny ))

No to pogratuluj jej - znam to uczucie, bo też się dostałem do szkoły pierwszego wyboru I niech się jej trafi klasa choć w 1% tak zaje...fajna jak moja
Evchen 17:10, 05 lip 2012

Konstancja30 napisał(a)
właśnie mam kontakt kolana - dechy .. i nie wiem co fotografować ... kolana czy dechy ...

Kolana!: Z odciskiem dechy
Kuklik 17:25, 05 lip 2012

Witaj Imienniczko, zaglądałam już parę razy, trudno tak 90 stron naraz, nie dałam rady
Ale z grubsza wiem o co chodzi
Urzekające kolory werandy, będę zaglądać