Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Mala_Mi 17:41, 05 lip 2012

Konstancja30 napisał(a)
edit

Nieletnia dostała się do wymarznego liceum ... wieczorem świętujemy ... będzie sałatka Marzenki nawet leśne owoce zdobyłam ... a włos na lato pacholę też chce ... dziwny ))

Czy to twoja Nieletnia?????
Co tam..mój kiedys zrobił sobie dredy....... nie podobały mi się..ale jak nauczycielka w zamian za możliwość zdania przedmiotu z geografii w technikum elektroniczym (a to byłA klasa maturalna) kazaął ściąć dredy to mnie szlag trafił. Może brzydkie ale S. i a jego uzbierane pieniądze..... geografia fajny przedmiot..ale w eletroniku.... można sięobejsć i bez tego przedmiotu....
Na szczęśie dal mnie i mojego gustu S. poszedłna ten ukłąd i ściachał ten filc...... ale zagranie było hmmmmm

Mala_Mi 17:41, 05 lip 2012

Konstancja30 napisał(a)
edit

Nieletnia dostała się do wymarznego liceum ... wieczorem świętujemy ... będzie sałatka Marzenki nawet leśne owoce zdobyłam ... a włos na lato pacholę też chce ... dziwny ))

Co tam..mój kiedys zrobił sobie dredy....... nie podobały mi się..ale jak nauczycielka w zamian za możliwość zdania przedmiotu z geografii w technikum elektroniczym (a to byłA klasa maturalna) kazaął ściąć dredy to mnie szlag trafił. Może brzydkie ale S. i a jego uzbierane pieniądze..... geografia fajny przedmiot..ale w eletroniku.... można sięobejsć i bez tego przedmiotu....
Na szczęśie dal mnie i mojego gustu S. poszedłna ten ukłąd i ściachał ten filc...... ale zagranie było hmmmmm

Konstancja30 18:26, 05 lip 2012

asc napisał(a)

edit

chciałam sobie przypomnieć czy w czasie Waszej krótkiej wizyty Nieletnia się przewinęła ... chyba tak ... włos ze zdjęcia nie jest własnością członka domu ... ale takie właśnie ma ... i po wakacjach obiecuje róż ściąć ... a oto i szczęśliwa licealistka

po lewej 2 lata temu więc włosy krótsze ale nie chciało mi się obcinać ...
Konstancja30 18:30, 05 lip 2012

Ana napisał(a)
no no, Iza! Oryginalnie ale jak szalona mama to i dziecię - w wakacje wszystko dozwolone

irena_milek napisał(a)
Włosy boskie kiedy ma sie bawic jak nie teraz, i oby jak najdłużej

i niniejszym mamy ulubione ciocie ...
Konstancja30 18:38, 05 lip 2012

Ev ... odbite ... odbite bo musiałam zaolejować sama ... poprosiłam małża aby z kilkumetrowej bawełnianej szmaty uciął ściereczki ... uciął przez kilka warstw dziesięciocentymetrowy pasek !!! ... nie wiem czy to upały czy dominacja męskich hormonów ... w każdym razie kilkanaście strzępiących się brzegów to jest to co było mi potrzebne ... nawet nie pytajcie jak podziękowałam ... powiem tylko ... widok mojej miny bezcenny ...
Konstancja30 18:40, 05 lip 2012

Sebek napisał(a)

No to pogratuluj jej - znam to uczucie, bo też się dostałem do szkoły pierwszego wyboru I niech się jej trafi klasa choć w 1% tak zaje...fajna jak moja

pogratulowałam ... mam nadzieję na jej udane życie licealne ... hm ... n apasje botaniczne raczej mniej sądząc po jedynym kwiatku w jej pokoiku ... kaktus ........................ sztuczny kaktus bo prawdziwy zgnił ...
Konstancja30 18:46, 05 lip 2012

Kuklik napisał(a)
Witaj Imienniczko, zaglądałam już parę razy, trudno tak 90 stron naraz, nie dałam rady
Ale z grubsza wiem o co chodzi
Urzekające kolory werandy, będę zaglądać

witaj Imienniczko ... piękne są u ciebie hosty i nie tylko a tytuł wątku ... ... Iza kocham książki ... towarzyszą mi od dziecka i nie mam bez nich dnia ... wakacji ... ratują mnie z doła ... ratują od nudy ... uczą wiele i pokazują świat ... poznaje dzięki nim skomplikowaną emocjonalność człowieka i jego charaktery ... i mogłabym wymieniać tak długo ... chętnie dowiem się co czytasz a jak wpadnie Ci w ręce coś co zachwyci zdradź co to ... szybciutko przeczytam ... ... pozdrawiam i też będę śledzić wątek Imienniczki
popcorn 18:47, 05 lip 2012

Hihi, w takim razie pasji nie odziedziczyła po Mamie Ładna dziewuszka Sztuczny kaktus??
Gratulacje dla maturzystki!! A włosy... niech ma!! Jak po wakacjach zetnie to w szkole problemów mieć nie będzie

pozdrawiam!!!
Konstancja30 18:49, 05 lip 2012

popcarol napisał(a)
Hihi, w takim razie pasji nie odziedziczyła po Mamie Ładna dziewuszka Sztuczny kaktus??
Gratulacje dla maturzystki!! A włosy... niech ma!! Jak po wakacjach zetnie to w szkole problemów mieć nie będzie

pozdrawiam!!!

w mamie pasje też się rodzi dopiero )) ...
Konstancja30 18:53, 05 lip 2012

andziulka napisał(a)
Iza, Twój wątek czyta się jak dobrą komedię Widzę, ze jest więcej Tobie podobnych Trafił swój na swego Gadu, gadu, a Twoje roślinki pięknieją Przy takiej właścicielce, to i kwiatki szaleją

Andziulka ... ogrodowisko skupia osoby pełne pasji ... roślinki przyciągają i zmieniają ludzi ... no nie każdy zachwyci się kwiatem i nie każdy jest skłonny utyrać się w glebie i mieć z tego wielką radochę ... taka fuzja to towarzystwo gwarantowane ... nie posiadam się z radości, że tu trafiłam i że zostałam przyjęta ... że jesteście ... odwiedzacie mnie i że można się z Wami świetnie bawić ...