Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 22:44, 06 lip 2012

śpi bidulek ... ... dechy zostają dzielne były deszcz spływał po nich jak po kaczce ... do koloru się przyzwyczaiłam ... małż przyznał, że wie więcej ... tak o metodzie olejowania jak i o cięciu szmat ... nawet głęboko się zadumał nad tym, że bez tej ostatniej umiejętności jakoś do tej pory żył )) ... ale jak stwierdził od wczoraj poczuł, że żyje pełną piersią i to jest życie ... dzis szmatę uciął jak należy ... kwestię deski pominę bo wieczór jest i wyciszyć się powinnam )) ...

a wszystkim nam obiecał zrobić u Anny (jak ta pozwoli ) ... przepyszny i jedyny w swoim rodzaju serniczek z kremem z kogla mogla ... jest przepyszny ... absolutna rozkosz podniebienia ...

i miliony kaloriii ))))) ....
Syla 22:45, 06 lip 2012

A ja sobie poczytałam i gęba mi się śmieje od ucha do ucha Mam trzech gości u siebie i jak jest dużo do zrobienia każdy dostaje karteczkę z zadaniami ułożone priorytetowo aby się nie pomieszało co ma być pierwsze . Najmłodszy przy tym uczy się czytać bo ma duże drukowane litery (głównie obowiązki dnia codziennego) ...... buziolki dla Was

ps nie zawsze jest wykonane w tym samym dniu bo lubię się rozpisywać zadaniowo ale na następny dzień już nie muszę myśleć co komu
Konstancja30 22:48, 06 lip 2012

Syla jesteś niesamowita ... nie tylko tajemnej sztuki tworzenia rabat powinnam się od ciebie uczyć ... karteczka i rozpisane po koleji ... hmm ??? ... to szansa na życie idealne ... buźka
Joaska 22:51, 06 lip 2012

Dobry pomysł z karteczkami a nie gubią ich przypadkiem????
Ale warto zastosować u siebie i zobaczyć reakcję
muszę poeksperymentować
Syla 22:58, 06 lip 2012

Joaska napisał(a)
Dobry pomysł z karteczkami a nie gubią ich przypadkiem????
Ale warto zastosować u siebie i zobaczyć reakcję
muszę poeksperymentować

A !!! i w tym moja robota , że się nie gubią A i sama nauczyłam się dyscypliny , że najstarszy czyli głowa hm hm rodziny dostaje przypominajkę jak tyko noga przekracza próg domu . Ma fory bo psychicznie do domu zmęczony wraca , więc dostaje jedno zadanie i je w spokoju wykonuje ... Ale jak przychodzi weekend to się rozkręca na resztę ....
Evchen 23:26, 06 lip 2012

Konstancja30 napisał(a)
śpi bidulek ... ...

a wszystkim nam obiecał zrobić u Anny (jak ta pozwoli ) ... przepyszny i jedyny w swoim rodzaju serniczek z kremem z kogla mogla ... jest przepyszny ... absolutna rozkosz podniebienia ...

... no to wytoczył działa armatnie.. Skoro już kierunek cięcia szmat znany.. to chyba nie ma się co czepiać?... bo ja tak serniczek lubię...
Mala_Mi 23:55, 06 lip 2012

Evchen napisał(a)

śpi bidulek ... ...

... no to wytoczył działa armatnie.. Skoro już kierunek cięcia szmat znany.. to chyba nie ma się co czepiać?... bo ja tak serniczek lubię...

Pozwalam... i z jakimś tam stażem małzeńskim stwierdzam, że walczyć z M można było przed ślubem i ewentualnie rok po ślubie, a potem lepiej machnać ręką...
I tak wolę pracować z facetami Ich fochy są krótsze.... i wszystko jest mniej skomplikowane.... Wyjątki dupowate pomijam milczeniem..... Można dać po pysku, potem iść na piwo, i nazajutrz już nie pamiętać o co poszło..... Ja kchłop mówi NIE, t ooznacza NIE...a u nas kobietki.... nie ma tyle zanczeń, że można sie pogubić....
A M co robi pyszne desery jest na wagę złota....
O deskę nie walcżę ... przyzywczaiłam sie... do innych rzeczy też.... a do innych nie.... i piana na ustach...i do przodu Alleluja..
Milka 12:04, 07 lip 2012

Konstancja30 napisał(a)

Dziewczyny, ale powiedzcie jak to jest że baba o 10 sprawach myśli kolejne 10 robi i w międzyczasie kolejne 10 planuje, a facetowi jak się o 1 rzeczy powie i nie daj boże w między czasie poprosi o coś innego to już jest dramat bo o tej pierwszej jak w morde strzelił od razu zapomina.
(...) ...

Joasia ... dokładnie tak ... małż mój jak wiemy robił w czasie urlopu werandę więc nie mógł np zasłonić okien choć jest od południa i nagrzewało się w czasie upałów ... no ale to to już fanaberia ... nie mógł nawet chleba kupić ... podlać kwiatków ...a zrobienie 2 rzeczy na raz to misja nie do zrealizowania ... ba ... nalewając wody do kubka w celu zrobienia małej czarnej nie może odpowiedzieć choć w rzeczy samej usta ma wolne ... bo nalewa wodę ...

hmm ... czyli to powszechne ... lżej bo w tłumie ... ciężko bo to z czasem coraz bardziej irytuje ...

podsumuje krótko, dlatego ich kochamy, bo sa inni niz my! bo i po cóż by za mąż iść
Milka 12:06, 07 lip 2012

prosze pochwalić małża, ja mu wiernie kibicuje i ma u mnie wielkiego plusa, bo jednak weranda jest i to w takim cudnym stanie
Konstancja30 12:23, 07 lip 2012

Irenko pochwaliłam ... ... pozdrawia ...

dechy zostają takie jak som ... najważniejsze, że olej zdał egzamin z wody ... piękne kropelki się tworzyły ... może dziś wyrobimy się z tworzeniem bielonych donic ... farba na boki dzięki powrotowi na forum Dajany już zamówiona ... we wtorek będzie (tym razem odbiorę w żenująco nudny sposób - w sklepie ) ... Dajanko wielkie dzięki ...

czekam na rozkwit kann ... cztery osobniki (serio to to ma półtora metra )) ) ... zrobią to lada moment