Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Milka 13:53, 12 paź 2012

Betysiu i ja wpadam i cieszę się twoją radością, optymizmem i wspaniale, ze już zdrowa i weekend naprawdę, dzięki tobie wszystkim zapowiada się wspaniale
i motylka ci wrzucę

eliza3 17:50, 12 paź 2012

Pozdrowienia przesyłam i uśmiecham się do Ciebie, tak serdecznie jak TY uśmiechasz się do nas
Życzę udanego wieczorku i słonecznego poranka.
Dasia 19:06, 12 paź 2012

Taki cięzki piątek mam za sobą, ze przy czekaniu na zmianę świateł omal nie zasnęłam za kierownicą. Szkoda, ze rano tu nie zajrzałam, moze dzień byłby łaskawszy
Ale i teraz ten wątek robi cieplej na duszy i nadzieję na jutrzejszy miły dzień w ogrodzie daje.
Miłego weekendu )
grupa_trzyma... 23:42, 12 paź 2012

Dasia napisał(a)
Taki cięzki piątek mam za sobą, ze przy czekaniu na zmianę świateł omal nie zasnęłam za kierownicą. Szkoda, ze rano tu nie zajrzałam, moze dzień byłby łaskawszy
Ale i teraz ten wątek robi cieplej na duszy i nadzieję na jutrzejszy miły dzień w ogrodzie daje.
Miłego weekendu )

Dasiu, ja zajrzałam rano i mój dzień był bardzo udany: posadziłam rośliny (nie wszystkie ale zawsze coś),
zapakowałam w słoiki skrzynkę gruszek (małą ale zawsze coś ), pokroiłam dynię i zamroziłam...wniosek z tego nasuwa się sam...zanim wyjdziesz z domu - zajrzyj do Betyśki. Ona jakieś fluidy wysyła czy co? Sama nie wiem ale działa
Czy jest wśród nas lekarz, bo Betyśkę powinno się zapisywać na receptę
Ewa 08:14, 13 paź 2012

A ja też Beatko wpadam , żeby się ogrzać przy Twoim ciepełku
Madzenka 08:46, 13 paź 2012

Betysiu słoneczna dziewczyno buziam i życzę cudownego detoxu weekendowego
jotka 08:53, 13 paź 2012

Betysiu, jako rekompensata mojej długiej nieobecności róża ode mnie
I serdeczne pozdrowienia, bo uściskać i ucałować nie mogę, żeby nie sprzedać Ci mojego przeziębienia ...
bociek 12:43, 13 paź 2012

Bazur, hehehe, bez polskich znakow

Witam, sciskam, usmiech zostawiam, pogrzalam kosci w sloneczku i zyczac cudownego likendu zmykam
AniaDS 12:46, 13 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)
Betysiu słoneczna dziewczyno buziam i życzę cudownego detoxu weekendowego

Ja się podpiszę obiema ręcami pod tym
betysia 15:20, 13 paź 2012

Kochani ja na "detoxie" ale nie moglam sie powstrzymac aby wam pokazac jaki widok z okna jadalni mi dzisiaj towarzyszyl gdy szykowalam sniadanie.....

ale zanim kawa sie zaparzyla... gdy kroilam bagietki ...slonko sie obudzilo...i juz sniadanie minelo znacznie przyjemniej....

DZIEKUJE za wasze cudowne wpisy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
odpowiem na kazdy tuz po weekendzie
.....sciskam MOCNO!!!!!!!!!!!!!!!!!