Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

betysia 12:28, 12 paź 2012

Beatko, Milenus-tuliski.......oj sciskam Was dziewuszki...i juz niemal weekend huraaaaaaaaaaaaaa
zuza12 12:53, 12 paź 2012

betysia napisał(a)
Beatko, Milenus-tuliski.......oj sciskam Was dziewuszki...i juz niemal weekend huraaaaaaaaaaaaaa

Witaj Kochana Betysiu. Ostatnio cierpię na totalny brak czasu, więc zaglądam bardzo rzadko. Tez sie niezmiernie cieszę, że już weekend. Za 10 minut wychodze z pracy i ........... i wcale nie odpoczywam. Na ogrodzie wczorajszy przymrozek sciął niektóre jednoroczne kwiaty i trzeba je wyrwać, bo teraz tylko szpecą. Po ciężkich bojach udało mi sie namówić syna na mieszkanie w akademiku i od niedzieli moja młodsza pociecha spedza noce w innym towarzystwie. Czeka nas jutro pakowanie, aby stworzyc mu jak najlepsze warunki. On twierdzi, ze długo tam nie wytrzyma a ja mam nadzieje, ze jednak będzie inaczej. I nie jestem wcale wyrodna matką, która chce sie pozbyć dziecka z domu, tylko chcę żeby nauczył sie żyć z innymi ludźmi. Mi od poniedziałku pozostanie tylko pies i kot.

Pozdrawiam serdecznie
betysia 12:58, 12 paź 2012

Zuzko witaj u mnie....oj z tym czasem to chyba wiekszosc tak ma...
ale ty juz zmykasz do domku, no cudnie!!!!
co do synusia...madra mama z Ciebie, tak trzeba, mam nadzieje,ze w odpowiednim czasie i ja bede umiala tak postapic...dla dobra mojego dzentelmena....a jak nie to wydrukuje sobie twoj wpis...na dodanie odwagi za pare lat!!!!!!!
p.s
towarzystwo twoich malych lobuzow tez bezcenne.....
sciskam i cudnego weekendu zycze!!!!!!
ka1sia 13:01, 12 paź 2012

Betysiu, przybiegłam się przywitać i ciepłe pozdrowionka zostawiam, Kasia
Evchen 13:15, 12 paź 2012

Betyśka, tyle szczęścia i radości w Tobie, że biegnę jak nie wiem ile tchy, żeby się naładować, bo miałam koszmarny tydzień...
wychodzę naładowana nieco: Buzianiem i ściskaniem i tuliskaniem
Jak to dobrze, że jesteś.. Betyśko z Krainy Loary
betysia 13:17, 12 paź 2012

Kasiulka- wzajemnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ewus....noz bym cie chyba teraz udusila ze szczescia moje slonce TY.....

Kochani...poodwiedzalam Was troszke...zapewne nie wszystkich jak bym sobie tego zyczyla...i z gory przepraszam!!!!!!

....na mnie juz czas...uciekam zaraz do domku i rozpoczynam wyczekany weekend
....a weekend to zawsze taki maly detox od komputera wiec zapewne pojawie sie po niedzieli.....

ciepelka wam zycze i duzoooo slonka a reszta na pewno bedzie juz tylko przyjemnoscia.....

papapappapapa
tulisiam
Enya73 13:20, 12 paź 2012

Betysiu, jesteś tak pozytywną i radosną kobietką, że chciałabym mieć Cię tu obok siebie każdego dnia Jesteś daleko, ale tak blisko nas Dziękuję, że tu jesteś I Tobie też życzę cudownego i słonecznego weekendu.
Buziaki bez wiruska
Mala_Mi 13:27, 12 paź 2012

Betysiu....... dziewczyno od miliona uśmiechów do każdego człowieka i zwierzaka.... dobre serce, dobre słowo, wrażliwa duszo o nietuzinkowych talentach..... dzięki za gratulacje.... byłaś pierwsza na tysiąc......i jesteś jedna na tysiac....

Evchen 13:34, 12 paź 2012

asc napisał(a)
Betysiu....... dziewczyno od miliona uśmiechów do każdego człowieka i zwierzaka.... dobre serce, dobre słowo, wrażliwa duszo o nietuzinkowych talentach..... dzięki za gratulacje.... byłaś pierwsza na tysiąc......i jesteś jedna na tysiac....

Aniu Pięknie to napisałaś ) ... Mogę się podpisać?
kaisog1 13:50, 12 paź 2012

Betyśka chyba pierwszy raz widzę, żeby kogoś tak uradował.... piątek! Ale powiem Ci, że w Twoim poście było tyle energii i entuzjazmu, że i mnie się udzieliło Masz terapeutyczne działanie przez ekran hahahah