Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 17:57, 19 cze 2013

Kindzia napisał(a)
U Ciebie też taka parówa na polu?

Siedzę na tarasie, powietrze się nie rusza, w cieniu jest 30 stopni....nie narzekam, zima była długa, więc marudzić nie bedę...martwią mnie tylko te gwałtowne burze i nawałnice
Kindzia 19:30, 19 cze 2013

JulkAd napisał(a)

Siedzę na tarasie, powietrze się nie rusza, w cieniu jest 30 stopni....nie narzekam, zima była długa, więc marudzić nie bedę...martwią mnie tylko te gwałtowne burze i nawałnice

Miałam mieć spokój po południu...eMś w pracy, Grzesiu do Madzi pojechał...bez przerwy przez telefon gadam...ludu złoty...

Teraz wiaterek się wzmaga...czyżby...? Niebo mgliste, może coś przygnać...
Ale przynajmniej teraz na dworze przyjemniej niż w domu
kaisog1 19:57, 19 cze 2013

Z okrywówki będzie zadowolona To bardzo wdzięczne róże. Co do pogody to mnie tez martwi ten upał.... nie wróży to dobrze....
Mala_Mi 20:17, 19 cze 2013

Oj nie wróży dobrze... czy te róże to docelowo takie mikrusie są???
JulkAd 23:01, 19 cze 2013

Kindzia napisał(a)

Miałam mieć spokój po południu...eMś w pracy, Grzesiu do Madzi pojechał...bez przerwy przez telefon gadam...ludu złoty...

Teraz wiaterek się wzmaga...czyżby...? Niebo mgliste, może coś przygnać...
Ale przynajmniej teraz na dworze przyjemniej niż w domu

U mnie nadal bezwietrznie i okno otwarte na oścież...nic nie pomaga, liczę na deszcz, ale ten łagodny, niech pada nawet ze 2dni byle nie gwałtownie...na każdym programie inna wersja pogodowa
JulkAd 23:04, 19 cze 2013

kaisog1 napisał(a)
Z okrywówki będzie zadowolona To bardzo wdzięczne róże. Co do pogody to mnie tez martwi ten upał.... nie wróży to dobrze....

Gosiu cieszę się, że róże okrywowe takie mało kłopotliwe, ja laik totalny w tym względzie
JulkAd 23:09, 19 cze 2013

asc napisał(a)
Oj nie wróży dobrze... czy te róże to docelowo takie mikrusie są???

Wiesz Aniu, że nie mam zielonego pojęcia....muszę się Anity spytać, bo to ona mnie namawiała na nie....szczerze Ci powiem,że spodziewałam się że większe będą....ale taka ich wielkość by mi nie przeszkadzała absolutnie....przypuszczam jednak, że w następnym sezonie kwiat będzie większy
Madzenka 23:12, 19 cze 2013

Moja fairy różowa ma w tym roku większe kwiaty,
JulkAd 23:45, 19 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)
Moja fairy różowa ma w tym roku większe kwiaty,

No tak podejrzewam właśnie, że z czasem zmężnieje
gierczusia 07:28, 20 cze 2013

JulkAd napisał(a)

U mnie nadal bezwietrznie i okno otwarte na oścież...nic nie pomaga, liczę na deszcz, ale ten łagodny, niech pada nawet ze 2dni byle nie gwałtownie...na każdym programie inna wersja pogodowa

U mnie podobnie .. Można skonać od samego siedzenia , nie mówiąc ,że czasem coś zrobić jednak trzeba .. Teraz jest przyzwoicie , bo taras jeszcze w cieniu a od lasu płynie chłodne powietrze