Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród - radością dla oczu, pokarmem dla duszy.

Mój ogród - radością dla oczu, pokarmem dla duszy.

kaisog1 11:53, 10 gru 2012

Ta nastroszona latarenka boska Co do odnawiania... to ja wolę robić wszystko sama Pamiętam jak byłam w 8 miesiącu ciąży a mój Paweł z teściem odnawiali mieszkanie... jaka była nieszczęśliwa, że nie mogę wleźć na drabinę i pomalować... ale jak Oni byli nieszczęśliwy gdy baba z wielkim brzuchem dogadywała, że tu nie równo wałkiem pojechali!
zuza12 12:29, 10 gru 2012

asc napisał(a)
Wpadłam się przywitać i napisać, że bal po sezonie mnie rozbawił..... nietypowe ujęcie tematu. Brawo

Witaj Aniu w moim ogródku. Jest mi niezmiernie miło, że do mnie wpadłaś.
Nietypowe ujęcie tematu w konkursie to pomysł moich dzieci. Zreszta jak dłużej zostaniesz w naszym ogrodzie to zobaczysz, że my lubimy być nietypowi. Biegnę do Ciebie z rewizytą.
zuza12 12:31, 10 gru 2012

kaisog1 napisał(a)
Ta nastroszona latarenka boska Co do odnawiania... to ja wolę robić wszystko sama Pamiętam jak byłam w 8 miesiącu ciąży a mój Paweł z teściem odnawiali mieszkanie... jaka była nieszczęśliwa, że nie mogę wleźć na drabinę i pomalować... ale jak Oni byli nieszczęśliwy gdy baba z wielkim brzuchem dogadywała, że tu nie równo wałkiem pojechali!

Małgosiu z mężczyznami już tak jest, że jak ich chwalisz to wszystko jest ok, a krytyki wogóle nie przyjmują.
Celina 12:42, 10 gru 2012

Bal po sezonie -pomysł i wykonanie bardzo radosneWąsiasty toporek bardzo mi przypadł do gustu
zuza12 12:56, 10 gru 2012

Nasz kot ostatnio jest bardzo towarzyski, biega za nami jak pies. Przez pięć dni w tygodniu jest tylko ze mną, więc wyjatkowo lubi moje towarzystwo. W sobotę zmywarka była poddawana zabiegom spa, wiec pozostawało mi mycie ręczne, którego nie cierpię. Za to kicia uwielbia wodę. Prawie cały dzień przeleżała na oknie.

eliza3 13:03, 10 gru 2012

Kota masz pięknego najbardziej lubię szaruszki, a zdjęcie na śniegu jest cudowne, przypomniała mi się moja ulubiona reklama zimowa z kotkiem, któremu spada śnieg na nosek... zawsze mnie to rozczula
zuza12 13:09, 10 gru 2012

Widzisz Elu,
ja to jestem taka wariatka, co to nie potrafi odmówić. Psa chciał mąż, więc jest pies. Kota przyniósł syn, chociaz wie, że mam alergie na kota. Tak pokochałam ten zwierzyniec, że teraz łykam pastylki i pieszcze te maluchy. Chociaz mam do kogo gębę otworzyć, jak moi mężczyźni cały tydzień poza domem. Nieraz sama się łapię na tym gadaniu ze zwierzętami i zastanawiam sie, czy już jestem taka stara czy chora, że gadam do psa i kota.
eliza3 13:18, 10 gru 2012

Ja pieska mieć będę, ale dopiero na wiosnę, co do kota to jeszcze nie wiem, bo M musi się przekonać.
Pieska miałam 12 lat...długo nie mogłam się zdecydować na następnego, ale chyba przyszła pora. Zwierzęta wnoszą do domu dużo radości, zwłaszcza wtedy, kiedy dzieci z niego wyszły...
bea_ta 13:19, 10 gru 2012

Witam u Ciebie,widzę ,że towarzysz jest.
U mnie tak samo jak coś w kuchni robię to Daisy musi leżeć na nogach.
Ale ona to kawał baby jest,pierniczków też musiała pilnować.
zuza12 13:41, 10 gru 2012

Muszę Wam powiedzieć, że moja mama jest straszną pedantkąa i w moim rodzinnym domu nie było zwierząt. Były kiedyś koty na podwórku, ale nigdy w domu. Mieliśmy kiedyś pudla i jak rodzice przyjeżdżali to biedna psina uciekała do kuchni, tak się bała babci. Trochę się bałam co to będzie jak zamieszkamy razem z rodzicami e jednym budynku. Cały czas pilnowałam psa, aby czasami nie poszedł do mojej mamy i nie pobrudził jej wypieszczonej podłogi. I pewnego razu idę przez ogród i widze taki obrazek. Babcia siedzi na schodach, pies u niej na kolanach wtulony w jej podbródek. Babcia pieści go i czule do niego przemawia. Wycofałam sie, żeby nie burzyć tej sielanki. Teraz jak nikogo nie ma w domu, to babcia dokarmia zwierzyniec, rozmawia z nimi i nie wyobraża sobie domu bez nich.