Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród - radością dla oczu, pokarmem dla duszy.

Mój ogród - radością dla oczu, pokarmem dla duszy.

popcorn 13:43, 10 gru 2012

Fajny kot A bal po sezonie wymiata
świetny pomysł! pozdrawiam!
Milka 15:45, 10 gru 2012

Piękne oszronione zdjęcia...rewolucja kuchenna udana, kociak cudowny, a opowieśc o narzędziach wesoła i ciekawa
zbigniew_gazda 16:44, 10 gru 2012

Zuza - piękne zdjęcia z kotkiem . Masz dobry aparat. Gratuluję "balu po sezonie " , pomysłu i ubrania narzędzi w bardzo odpowiednie stroje jak na bal przystało. Super.
Diana 19:42, 10 gru 2012

zuza12 napisał(a)
Nie mamy sie co oszukiwać. Zima przyszła i chyba trochę tu zabawi. Nic na to nie poradzimy i musimy sie do niej przyzwyczaić. Ja też jej nie cierpię, ale uwielbiam obrazy malowane mrozem i sniegiem.
Takie widoki były w sobotę przy -8.

Zuza śliczne U mnie mróz poszalał podobnie
To właśnie w zimie mi się podoba
Mimo braku kwiatów i zapachów jest przynajmniej taka właśnie biżuteria
pozdrawiam
zuza12 11:26, 11 gru 2012

Beato, Popcarol, Irenko, Zbyszku, Diano - dziękuję za odwiedzenie mojego ogrodu. Dziękuję tez za pochwały pomysłu narzędziowego. Zbyszku mój aparat to nie jest jakaś wypasina lustrzanka. Jest to dobry aparat ale niestety już przeżytek.

jotka 12:39, 11 gru 2012

Zuziu, nawet jeśli Twój aparat nie z najnowszej serii to i tak umiesz z niego wycisnąć to co trzeba

Ja w drodze na zakupy pstrykałam komórka, jak obejrze co wyszło to potem wrzucę

"Pada śnieg, pada śnieg, cieszą się dzieci, tu płatek, atm płatek dużo ich leci ...
grembosia 12:43, 11 gru 2012

Te igiełkowe zdjęcia są niesamowite...
zuza12 12:49, 11 gru 2012

Witaj Jolu.
U nas własnie przestałao sypać. Siedzę w pracy i coś czuję, że odwilż idzie, bo dziwnie mokro sie robi na scieżkach wydeptanych przez ludzi.
Mala_Mi 22:58, 11 gru 2012

Zuza.. nie odpowiedziałam Tobie u siebie, bo ...brakło czasu........ postanowiłam najpierw poczytać coś więcej o Tobie.. i jak zwykle przeglądam pierwsze 3 strony, tak u Ciebie dotarłam do wyprawy rowerowej czyli 17 stronek.......
I najpierw napiszę, że jesteś baba z jajami.....a z awatarka na taka nie wyglądasz Zapisuję sie do Twego fanklubu.....
Misz- masz... dobra to mamy wspólne zamiłowanie.. chcemy inaczej, a jest jak jest.. ale nie wyobrażam sobie jakbym się pogodziła z ogrodem bez tych kwiatków niespodzianek
Brama i ogrodzenie - rewelacja....... bardzo mi się spodobało....
Fanką kotów nie jestem, ale lubię zwierzęta.. a zwłaszcza psy.. koty bym lubiła, gdyby nie to że polują na ptaki......
Warzywniak i zbiory pierwsza klasa...
I talent do wyszywanek krzyżykowych.. z Krysia Gazdową od Zbyszka... byście mogły siedzieć i tak machać igiełką...
Oczywiście gratuluję syna na architekturze krajobrazu......
I foto kota z psem rozbawiło mnie , że śmiałam się na głos......
A...dużo pisać... polecimy na bieżąco.. będzie łatwiej i napewno dużo jeszcze napiszę...
W końcu mamy zimę i brak zajęć na ogrodzie

A i o komarach też poczytałam..... i tak co chwila coś ciekawego było, wiec wybacz, że u siebie już się nie będę rozpisywać..
jagoda99 06:02, 12 gru 2012

Zuziu jakie bajeczne te zdjecia
pozdrawiam